Летний Honda Open Cup
Moderators: rahmanoff, koluchka, М.и.т.я.й, rocha
- Hunter
- ALFA-Шаман
- Автомобиль: Alfetta 1.6
- zheka_e30
- Лицемерный некрофил
- GORGAN
- Горган - Разрушітєль
- pilot
- Альфа-Пират
- Автомобиль: 164QQ
- pilot
- Альфа-Пират
- Автомобиль: 164QQ
- zheka_e30
- Лицемерный некрофил
Вот блин... В атчиоте забыл один прикольный момент описать. Картина. Обычный гаражный кооператив на пр. Науки, самый дальний ряд. Ну в общем такой себе местный Зажопинск. Я сооружаю из домкрата съемник для руля, вокруг на асфальте разбросан всякий хлам в виде моих старых колес, инструмента и пр. ерунды. Ну вот кручу я гайки, а мимо меня несколько раз туда-обратно проносится автомобиль. Конечно "проносится" - громко сказано, но довольно быстро как для езды по гаражному кооперативу.
И что бы Вы думали, это был за автомобиль? Ферра 430 спайдер!!!
И что бы Вы думали, это был за автомобиль? Ферра 430 спайдер!!!- CARmanник
- ALFA-Мужчина
- zheka_e30
- Лицемерный некрофил
- CARmanник
- ALFA-Мужчина
- AdrianoMarelli
- ALFA-Гуру
- Автомобиль: Fiat Cinquecento 1.1
- CARmanник
- ALFA-Мужчина
- AdrianoMarelli
- ALFA-Гуру
- Автомобиль: Fiat Cinquecento 1.1
- GORGAN
- Горган - Разрушітєль
- zheka_e30
- Лицемерный некрофил
Инструкцию? Да вроде просто все. Вот ссылка http://honda.org.ua/opencup/archive/sum ... n/results/
- GORGAN
- Горган - Разрушітєль
Жека, ти молоток!!!! Фсмислі молодець!!! Одна єдина альфа і один єдиний альфіст серед 40ка ворогів. 18 місце в абсолюті - це показник. Толяна наказав і його тазік.Тепер побільше мяса з нього забери і поменше текіли віддай.
В мене тільки одне питання - що то за реактивний ЗАЗ на 14 місці в абсолюті?
Ну і ще, на мою думку під час керування осмилювати нічого не потрібно, бо нема часу. Потрібно все чітко на підсвідомому автоматизмі робити. А для того потрібно багато-багато-багато тренуватись.
Щоб навики працювали без мозкового втручання, яке зазвичай гальмує швидкість всіх корисних процесів в організмі.
Наприклад, хорошу дію має горівка. Вона відключає мозок і дає працювати підсвідомості , як є значно потужнішим дієвим елементом за мозок, і яка безпомилково приймає єдино-правильні рішення, на відміну від вічно сумніваючогося гальма - мозку
Але вот горівка, холєра, має один великий недолік - притуплює швидкість фізичних процесів, тому фізика не встигає за діями підсвідомості. Лишається тільки одне - відвар з мухоморів.Цей відключає свідомість і підключає підсвідомість без втрати швидкості фізичних процесів. І якщо розвинуті навики, то підсвідомість швидко і чітко використає їх для єдиноправильних дій організму , минаючи вічне гальмо і джерело всіх проблем - голову.
От тільки я вже не памятаю, як той відвар приготувати.
Ги ги.
А вцілому Жека, - ще раз вітання за гідне представлення італійських сімей на зльоті кланів.
(ПееС. Після кожного заїзду на картінгах я теж думаю, ну чого я так протупив там і там і там.. і т.д. Навики, блін.
)
В мене тільки одне питання - що то за реактивний ЗАЗ на 14 місці в абсолюті?
Ну і ще, на мою думку під час керування осмилювати нічого не потрібно, бо нема часу. Потрібно все чітко на підсвідомому автоматизмі робити. А для того потрібно багато-багато-багато тренуватись.
Щоб навики працювали без мозкового втручання, яке зазвичай гальмує швидкість всіх корисних процесів в організмі.
Наприклад, хорошу дію має горівка. Вона відключає мозок і дає працювати підсвідомості , як є значно потужнішим дієвим елементом за мозок, і яка безпомилково приймає єдино-правильні рішення, на відміну від вічно сумніваючогося гальма - мозку
Але вот горівка, холєра, має один великий недолік - притуплює швидкість фізичних процесів, тому фізика не встигає за діями підсвідомості. Лишається тільки одне - відвар з мухоморів.Цей відключає свідомість і підключає підсвідомість без втрати швидкості фізичних процесів. І якщо розвинуті навики, то підсвідомість швидко і чітко використає їх для єдиноправильних дій організму , минаючи вічне гальмо і джерело всіх проблем - голову.
От тільки я вже не памятаю, як той відвар приготувати.
Ги ги.
А вцілому Жека, - ще раз вітання за гідне представлення італійських сімей на зльоті кланів.
(ПееС. Після кожного заїзду на картінгах я теж думаю, ну чого я так протупив там і там і там.. і т.д. Навики, блін.
)GORGANO TIPO