Ferrari Challenge-2012
Moderators: rahmanoff, koluchka, М.и.т.я.й, rocha
- CARmanник
- ALFA-Мужчина
Ferrari Challenge-2012
Первая гонка для украинской команды гонка - и наш земляк на подиуме!
материал полностью тут
материал полностью тут
Alfa Romeo, Cuore Sportivo, Dolce Vita - вот как выглядит счастье!
- rocha
- ALFA-Гуру
- Автомобиль: GTV 3.2 V6
- М.и.т.я.й
- ALFA-Гуру
Re: Ferrari Challenge-2012
Молодцы 

- AdrianoMarelli
- ALFA-Гуру
- Автомобиль: Fiat Cinquecento 1.1
А мене от що "не улибнуло" - цю новину багато сайтів подали як "каманда Януковіча на подіумє". Тому що - Вітька-молодший почесний президент команди. І купа інфантильно-імбецильних істеричок в камєнтах до новин і на пейсбуках заверещали "щоб вони повиздихали", "краще б вони не доїхали" та інший негатив. Яке хворе суспільство... 

Fiat Cinquecento 1.1 Sporting
Мобільний: нуль67 5нуль6 3п'ятьп'ять3
Owning an Alfa is a portal through which all petrolheads must pass. J.Clarkson
Мобільний: нуль67 5нуль6 3п'ятьп'ять3
Owning an Alfa is a portal through which all petrolheads must pass. J.Clarkson
- Prima
- ALFA-Младенец
- Автомобиль: Renault 5 Alpine Turbo
Ребята молодцы, спору нет, но раздувание из этого события сенсации впечатляет. Зачем такая помпа: "европейская часть мирового первенства Ferrari Challenge."??? Еще чуть чуть и скажут что это Чемпионат Мира!. А ведь нет ничего удивительного в том, что спортсмены объехали толстых дядек с толстыми кошельками - именно для них и существует эта серия 

- CARmanник
- ALFA-Мужчина
Мене теж дуже засмучує те, що люди ніяк не навчаться включати оту сферу, яку вони носять на плечах. Бо перед тим, як видавати шедеври накшталт "каманда Януковіча" непогано було б знати, що будь Віктор Вікторович хоч тричі сином президента, до тих пір, поки у країні немає офіційного представництва Ferrari - вона не може бути представлена у монокубку Ferrari Challenge. І щє у минулому році українцям, які дійшли до участі у одній з найпрестижніших серій у світі, допомогали росіяни. Та хіба то цікаво? Кращє ж позубоскалити.
Тобто усі ці "ташобїмзранкунебулочимпохмілятись" - скоріше від власних комплексів та звички молоти шо-небудь, тільки б не мовчати.
А щє непогано було б знати, яке відношення має Віктор Вікторович до Ferrari Team Ukraine. І що має під собою посада почесного президента.
Тобто усі ці "ташобїмзранкунебулочимпохмілятись" - скоріше від власних комплексів та звички молоти шо-небудь, тільки б не мовчати.
А щє непогано було б знати, яке відношення має Віктор Вікторович до Ferrari Team Ukraine. І що має під собою посада почесного президента.
- CARmanник
- ALFA-Мужчина
Prima, а ти хоч намагався прочитати, про що взагалі йде мова?
Ось ти питаєш: навіщо така помпа із "європейською частиною".
А я тебе питаю: а як назвати ту частину змагань, яка відбувається саме у Старому Світі та окрім того, проходить у Північній Америці та Азійсько-Тихоокеанському регіоні - тобто, охоплює, власне, чи не всі розвинуті країни?
І чому ти вирішив, що до змагань Ferrari взагалі варто застосовувати слово "помпа"? Ти не вважаєш, що хлопці з Маранелло давно вже нікому нічого не доводять?
Тепер щодо поважних дядьок із холмами слави над загинувшим героєм: я спеціально вказав - змагання відбуваються у класі ентузіастів (загалом 27 чоловік) та професійних пілотів (14 чоловік). Тобто дядьки змагаються з дядьками, профі - з профі. Питання є?
А тепер скажи мені будь ласка: навіщо треба розмірковувати про якийсь Чемпіонат Світу?
Може треба було для початку уважно прочитати матеріал?
Ось ти питаєш: навіщо така помпа із "європейською частиною".
А я тебе питаю: а як назвати ту частину змагань, яка відбувається саме у Старому Світі та окрім того, проходить у Північній Америці та Азійсько-Тихоокеанському регіоні - тобто, охоплює, власне, чи не всі розвинуті країни?
І чому ти вирішив, що до змагань Ferrari взагалі варто застосовувати слово "помпа"? Ти не вважаєш, що хлопці з Маранелло давно вже нікому нічого не доводять?
Тепер щодо поважних дядьок із холмами слави над загинувшим героєм: я спеціально вказав - змагання відбуваються у класі ентузіастів (загалом 27 чоловік) та професійних пілотів (14 чоловік). Тобто дядьки змагаються з дядьками, профі - з профі. Питання є?
А тепер скажи мені будь ласка: навіщо треба розмірковувати про якийсь Чемпіонат Світу?
Може треба було для початку уважно прочитати матеріал?
- Prima
- ALFA-Младенец
- Автомобиль: Renault 5 Alpine Turbo
CARmanник wrote:Тобто дядьки змагаються з дядьками, профі - з профі. Питання є?
Конечно есть (надеюсь этот вопрос был задан в добродушной форме, а то он не совсем из рамок дружелюбной беседы)
Вопрос состоит в следующем - имена профи можно?
По поводу челенжа у вас может быть свое мнение и оно даже может коренным образом отличаться от моего, я не стану вас переубеждать. У меня другое и я искренне желаю нашим ребятам побед в действительно престижных сериях.