Міша wrote:да оно подржавело потому что ето я шпаклевал и затирал,а я то шпаклевать неумею![]()
вот и немного фуфлижно получилось)))
я почему то так сразу и подумал

Moderators: rahmanoff, koluchka, egoist 25
Міша wrote:да оно подржавело потому что ето я шпаклевал и затирал,а я то шпаклевать неумею![]()

Diman wrote:Міша wrote:да оно подржавело потому что ето я шпаклевал и затирал,а я то шпаклевать неумею![]()
я почему то так сразу и подумал
вот что то другое то норм,а вот шпаклевать ето не мое 

тепер все пучком вібрації немає)так приємно їхать в машині....незнаю як так вийшло,і ннезнаю чому до мене так довго доходило в чому причина,але сьогодні до мене дойшло,коли міняв пружини задні,стояв і дивився на кардан,і тут мене просвітило-в чому ж проблема...интересно бы узнать в чому?Міша wrote:ааааа паца......нарешті я навів порядок з карданомтепер все пучком вібрації немає)так приємно їхать в машині....незнаю як так вийшло,і ннезнаю чому до мене так довго доходило в чому причина,але сьогодні до мене дойшло,коли міняв пружини задні,стояв і дивився на кардан,і тут мене просвітило-в чому ж проблема...

забарижте ктото мне датчик спидометра(тот что в коробке)очень надо 
(подскажите)

Міша wrote:одним словом *пиз..ц*вибрались сьогодні на шашлики на озеро,а мені як завжди невезе з вихлопом,туди заїхав нормально,а назад,об камінь запнув штанами(звідки він взявся,понятття немаю)добре що піддон незачипив....і знову рик в радіусі кілометра...ппц

м1няю на штаныМіша wrote:хах=)забарижил![]()
ну харашо что поддон незацепил))))
тьі мне лутче забариж датчик спидометра
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests