замок багажнiка
Moderators: rahmanoff, koluchka
- GORGAN
- Горган - Разрушітєль
замок багажнiка
мый замок розлетывся нах. деп добути ынший? нагадую, жи в мене тiпа 93 року.
GORGANO TIPO 

- pilot
- Альфа-Пират
- Автомобиль: 164QQ
Re: замок багажнiка
GORGAN wrote:мый замок розлетывся нах. деп добути ынший? нагадую, жи в мене тiпа 93 року.
А не серого цвета с номерами ***-** ТС?
- GORGAN
- Горган - Разрушітєль
-
Romko
Re: замок багажнiка
pilot wrote:GORGAN wrote:мый замок розлетывся нах. деп добути ынший? нагадую, жи в мене тiпа 93 року.
А не серого цвета с номерами ***-** ТС?
сірого - це моя

- GORGAN
- Горган - Разрушітєль
-
Romko
так це моя - сірий металік, - пробував вчора з тобою звязатись, - відправив тобі приватне повідомлення на сайті Львівського тюнінг клубу
....
історія машини така - після дєда на ній ще пацан рік вчився їздити, який навіть не мав поняття яке масло в неї залито і чи потрібно витягувати час від часу щуп
(він трохи покоцав її) - я свою першу тіпу продав і шукав собі нормального італо-апарата і підвернулась ця Тіпа - я її взяв і вже пів року катаюсь - машина має певні нюанси, але в основному задоволений...
....
історія машини така - після дєда на ній ще пацан рік вчився їздити, який навіть не мав поняття яке масло в неї залито і чи потрібно витягувати час від часу щуп
(він трохи покоцав її) - я свою першу тіпу продав і шукав собі нормального італо-апарата і підвернулась ця Тіпа - я її взяв і вже пів року катаюсь - машина має певні нюанси, але в основному задоволений...- GORGAN
- Горган - Разрушітєль
От, блін. Коли я вибирав яку купити тіпу- сіру чи червону, то сіра ще була в доброму стані. Трохи більше салон був зношений, руль. Шкода, що попала була неуку. Але взагалі, сподіваюсь , що вона ще нормально поруляє тобі. У львові 2літрових і 16 кл лишилось дві - твоя і моя
Такшо майже ексклюзив. Йду приват почитаю на тюнінгах.
Такшо майже ексклюзив. Йду приват почитаю на тюнінгах.GORGANO TIPO 

- GORGAN
- Горган - Разрушітєль
-
Romko