zheka_e30 wrote:ИМХО Тот кто сам когда-нибудь куда-то выезжал никогда не будет критковать другого за то, что он кому-то слил, или у него с машиной что-то не в порядке и пр. Ну а п...ть, как говориться, не мешки ворочать...
ВО ВО!!!Тернопольські заіхали в кінець ,на вініш,там городи вже і там сиділи.Понтів було з іхнім заіздом(тіпа колона)вііздом багато,а щоб хтось на заіз д пішов,то ДУТКИ.
А про Романа HF,то було так:ми тільки розговорились,в палатці де росприділяли(його зразу з Субарою поклали),Роман говорить іду хоть розігрію,і тут зразу Його визивають.Тобто він ВЗАГЛІ на холодну поіхав.БМВ було 328,зовсім вона не МЕДЛЕНО іде!!!Та у Романа скільки один САБ важить,мабуть пів машини.
І якщо обкакувати когось,то вже краще БМВ М 5 2006р.Яка 1 заізд 16,6с,2-щось так само.Потім поіхав щось йому там підкрутили,3-15,4(мабуть)а 4-це коли Субару вже настартувався і закіпів,14,3с.От де позор!!!А Роман нормально проіхав,програв десь корпус.А про десять корпусів там хтось щось говорив ,що він би там і так ітак,то нехай стане і покаже!От така моя ,ЛАГІДНА думка про ДРАГ .
І ще,той "воділа" не заюзав фічу SMG - старт з заданих обертів. П.С.Особливо мені бехи не подобаються(брат думаю не читає:))))),але м5 з V10 файно їде.