tarasgeronovuch wrote:Привіт!Зарас володію чудо Тіро але хочу Альфу.Думав про 33 і від 146 не відмовлюсь.Але зарас точно ні,ось коли на збираю $ тоді вибиратиму!Дайте ссилочку де можна почитати детально по кожній із них.
Детально розуміється як:
двигуни їхні характеристи і які з них краще.
:кузов їхні типи (905 907)
:ходова
:і т.д. і т.п.
Якщо не туди написав тоді перепрошую.
Наперед дякую!!!

як на мене, то з власного досвіду можу сказати , що ар33 в 905 кузові з 1.7 інжектором досить таки нічогенька машинка. за 2.5 роки експлуатації ніразу не підвела. мотор 8 клапанів, 107 коників - фори дасть багатьом, перевірено. розхід 10-12 л/100 км. керованість супер навіть на прокачаних масляних стойках. запчастини порівняно не дорогі, дістати можна все. якщо цікавить то в червонограді була одна непогана 905 з 1.7 на карбах вебера 36. мотор нічогенький, але карби треба регулювати і замінити головний цилінр (проблема з гальмами і зчепленням). кузов там добрий, але по дрібницям руки треба прикласти. продавалась за недорого(12т. грн.) можна взнати, якщо зацікавить. а по моделі то в 907 кузов міцніший (менше корозії піддається) но і ціна вище.
якщо брати таку машину то радив би 1.7 8 кл. 907 кузов. але найти таку ой проблема, щоб нормальна була, а не вбита.