а кто на чём тогда ездил это уж у кого как судьба сложилась, видать мне в жизни повезло больше чем вам 
Moderators: rahmanoff, koluchka, Nos
а кто на чём тогда ездил это уж у кого как судьба сложилась, видать мне в жизни повезло больше чем вам 
AdrianoMarelli wrote:М.и.т.я.й wrote:streetracing.kiev.ua - вот оно начало:)
Спочатку була гілка там. І тут як понеслосьSunit wrote:я вот думаю, в 2002 году еще даже голубого форума не было...если я не ошибаюсь все тусовались на авто.юа, из тех людей у нас на форуме человека 4ре...вот я и задумался, кто ж из них редиска то?Андрюха, ты кстать в списке
Так що ти помиляєшся. В 2002 я ще вісєл на бєло-голубом форумі, а на той ж стрітрейсінг.кієф.уа потрапив вже наприкінці 2003. Тим паче, я тоді мало знав про Ку4 і мріяв про Альфетту ГТВ.

zheka_e30 wrote:А каком году мы ездили смотреть альфасуд на Науки?

quadrifoglio80 wrote:"кушки" выпускались с 1994 года, альфисты блин,а в 2002 году мобилки только у каждого десятого были, какой там нафиг интернет
А так у нормальних людей десь в 1997-98 почали GSM телефони з'являтись. Щодо інтернету то десь саме в цей період вже можно було клєйміть позором наволоч у камєнтах. Вже про підриви ФСБшниками будинків можна було в неті читати та обговорювати. А в 2001 році відео руйнування WTC вже було онлайн на CNN - BBC тоді лягло і переключилось на текстову версію. А ще був чат на Гала.нетМ.и.т.я.й wrote:Sunit wrote:я вот думаю, в 2002 году еще даже голубого форума не было...если я не ошибаюсь все тусовались на авто.юа, из тех людей у нас на форуме человека 4ре...вот я и задумался, кто ж из них редиска то?Андрюха, ты кстать в списке
та ну, авто.юа тоже гораздо позже кажется появился.
streetracing.kiev.ua - вот оно начало:)
Возможно его конечно заинтересовали б запчасти, но это было не 2002м, а уже позже.

AdrianoMarelli wrote:PS До речі пам'ятаєте 166 ТС зі Львова? Вона тоді на Чайці теж була. Андрій, здається. Який був нік в нього? Бачив у січні цю машину на тих же ж номерах, але вже не він керманич.

Жек, ты ее Мановару так и подарил шоли?
). Кому цікаво - прошу http://www.ex.ua/view_storage/432897683571AdrianoMarelli wrote:quadrifoglio80 wrote:"кушки" выпускались с 1994 года, альфисты блин,а в 2002 году мобилки только у каждого десятого были, какой там нафиг интернет
Якісь відсталі регіони чи як? Це хіба що в копанки Луганди десь в 2002 році і мобільні телефони завезли.А так у нормальних людей десь в 1997-98 почали GSM телефони з'являтись. Щодо інтернету то десь саме в цей період вже можно було клєйміть позором наволоч у камєнтах. Вже про підриви ФСБшниками будинків можна було в неті читати та обговорювати. А в 2001 році відео руйнування WTC вже було онлайн на CNN - BBC тоді лягло і переключилось на текстову версію. А ще був чат на Гала.нет

AdrianoMarelli wrote:Ця зустріч

М.и.т.я.й wrote:AdrianoMarelli wrote:Ця зустріч
шота мне подозрителен этот тип в левом углу фотографии, который кепке, спиной стоит и семки хавает! Похож на одного чилавека всем тут известного, не?
А я на встречу попал совершенно случайно. Закрывал ангар после полетов и увидел тусло знакомых больных на голову:)
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests