Альф Пачино wrote:Меня на мосту на кочке подкинуло. Дорога ещё не самая сухая. Крутануло пару раз и развернуло поперёк моста. Хорошо, машины далеко были
Мости теж небезпечні, продуваються вітром. Альфа на Патона вдень +7 показала, але на прямій пару разів курсова система спрацювала. Ковзко.
Fiat Cinquecento 1.1 Sporting Мобільний: нуль67 5нуль6 3п'ятьп'ять3 Owning an Alfa is a portal through which all petrolheads must pass. J.Clarkson
AdrianoMarelli wrote:Мости теж небезпечні, продуваються вітром. Альфа на Патона вдень +7 показала, але на прямій пару разів курсова система спрацювала. Ковзко.
AdrianoMarelli wrote:Мости теж небезпечні, продуваються вітром. Альфа на Патона вдень +7 показала, але на прямій пару разів курсова система спрацювала. Ковзко.
А что такое "курсовая система"?
айМаладєц!
Fiat Cinquecento 1.1 Sporting Мобільний: нуль67 5нуль6 3п'ятьп'ять3 Owning an Alfa is a portal through which all petrolheads must pass. J.Clarkson
. 30-те Березня. Десять діб "астрономічної" весни. Вночі та вранці йшов сніг... По місту знову НАДЗВИЧАЙНА СИТУАЦІЯ... Повний абзац... Шо робіцца?!?! Доколє?!?!
AdrianoMarelli wrote:Щось жахів як напишете. Я вже от думаю, чи варто ту 75ку забирати від майстра в понеділок. В мене ще й там різна гума на одній вісі...