Romko wrote:Міша, надіюсь афля краще заводиться ніж японовідро? а по темі - метод, що ти описав уже не поможе, і якщо рівень АТФки в нормі то готуйся до заміни насоса ГУР... хоча якщо АТФку не міняв то попробуй замінити, але просто витягни все шприцом з бачка і залий нової - і так пару раз... і ще перевір хомути на патрубках високого тиску з насоса і бачка - може повітря підсмоктувати, або заміни на гвинтові, якщо там ще рідні стоять..
дякую=)попробуєм...та не вона заводиться добре масло ще не міняв,завтра буду пробовать-так як виття пропало,а тепер знову зявилось!так що будем виправляти поломку)
0634383880-Олег
Alfa romeo 75 1.8
мечтаю об Alfa romeo 155-мечта больного на голову сбилась.....
Міша wrote:зато теперь не скрипим,и полностью с новими тормозами!
что бы не скрипели тормоза надо использовать спец смазку по типу моликотовой 77 или подобной, смазывать тыльную сторону колодки, не додумайся рабочую , графитка на крайняк пойдет, колодки как бэ не виноваты
Міша wrote:зато теперь не скрипим,и полностью с новими тормозами!
что бы не скрипели тормоза надо использовать спец смазку по типу моликотовой 77 или подобной, смазывать тыльную сторону колодки, не додумайся рабочую , графитка на крайняк пойдет, колодки как бэ не виноваты
как скрипело?
да я без понятия,оно то появляетса,то пропадает..типа как воет,чет такое!я снимал колесо смотрел на диск тормозной и колодки,там все гуд.может ето колодки должни протиретса?
0634383880-Олег
Alfa romeo 75 1.8
мечтаю об Alfa romeo 155-мечта больного на голову сбилась.....