Міша wrote:а ета 155 чья????я ее чет не видел ниразу.....
Она мало ездит по городу, ее хозяин Тарас здесь не зареган.
Moderators: rahmanoff, koluchka, egoist 25
Міша wrote:а ета 155 чья????я ее чет не видел ниразу.....
t309 wrote:Міша wrote:а ета 155 чья????я ее чет не видел ниразу.....
Она мало ездит по городу, ее хозяин Тарас здесь не зареган.
як буде якась альфа зустріч-маячте)vitaliy wrote:Интересно когда во Львове была последняя АЛЬФА- встреча? И когда собиралось больше трех машин???

Якщо-що - пиши!
Якщо так то знаю тих майстрів Тараса і Віталіка. Ти в них обслуговуєшся?Orest wrote:t309Вітаю! Також хочу "вагон", але поекономічніший (списувалися на tuning.lviv). Також би глянув на твою 156Якщо-що - пиши!
Доречі, у Львові знайомий мав таку червону 156 "двойніка", не знаю чи ще не продав...
а 155-та часом не дизельна?Якщо так то знаю тих майстрів Тараса і Віталіка. Ти в них обслуговуєшся?

Orest wrote:Ясно, буду знати
А обслуговуєшся де? В "італомайстрів" на Стрийській?
анука детальніше про цих італомайстрів....як по цінам?роблять добре?
, бо в мене з ними не найкращі спогади (вони колись були, кажись, на Тургенєва на "Кінескопі"). Хоча тут на форумі, вроді, люди непогано відзивалися... don`t know 

Orest wrote:Ясно, буду знати
А обслуговуєшся де? В "італомайстрів" на Стрийській?

Orest wrote:Міша я написав "італомайстрів" в лапках не даремно, бо в мене з ними не найкращі спогади (вони колись були, кажись, на Тургенєва на "Кінескопі"). Хоча тут на форумі, вроді, люди непогано відзивалися... don`t know
Єдине, що точно можу сказати - ціни у них величенькі
ато я подумав що у нас є нормальні майстри,куда можна загнати на ремонт свою альфочку 
Orest wrote:t309 може після свят десь здибаємось? Дуже би хотів твій "вагон" глянути
koluchka wrote:Возможно из-за наличия механической блокировки в коробке.
Users browsing this forum: Amazon [Bot], Google [Bot] and 0 guests