фігово бо карби це туфта,ніколи їх не любив......тай більшість тут підтримають мене у тому що якшо мати карби то тре мати такого друга як horseus щоб крутив їх по паро раз у рік..... хоча якшо є такий друг-то їде небідово
Last edited by Aleh on 23 Feb 2016, 21:47, edited 1 time in total.
ну скажу тобі так,сумніваюсь що Ігор зможе їх настроїти так як потрібно,в мене були делорти 40 і обїздив я у львові багатьох альфістів і не тільки,в кінці вони в мене булти натсроєні на 65% не більше......так шо отак то
Aleh wrote:ну скажу тобі так,сумніваюсь що Ігор зможе їх настроїти так як потрібно,в мене були делорти 40 і обїздив я у львові багатьох альфістів і не тільки,в кінці вони в мене булти натсроєні на 65% не більше......так шо отак то
А я їх небуду настроювати для цього в гас є один человечек
tel +38 093 336 90 90
tel +38 097 324 34 79 + (viber)
Aleh wrote:ну скажу тобі так,сумніваюсь що Ігор зможе їх настроїти так як потрібно,в мене були делорти 40 і обїздив я у львові багатьох альфістів і не тільки,в кінці вони в мене булти натсроєні на 65% не більше......так шо отак то
а ну то тьфу тьфу,я за обома руками шоб настроїв
Подивимся що твоїх 2 куба потім скажуть якщо мене 1.3 з місця хорошо вставляла
tel +38 093 336 90 90
Aleh wrote:ахааах...ото ляпнув і не подумав давай моїх 2 літра проти твоїх 1.3 я тобі дам фору навіть
Де я тобі двишун 1.3 візьму як у нас 2 1.6 Але реально карбова. На старті зробить інжектор за рахунок своєї простоти (тобто відсутності мозгів) Хош попробуєм коли 33 стане га хід
tel +38 093 336 90 90
Aleh wrote:ахааах...ото ляпнув і не подумав давай моїх 2 літра проти твоїх 1.3 я тобі дам фору навіть
Де я тобі двишун 1.3 візьму як у нас 2 1.6 Але реально карбова. На старті зробить інжектор за рахунок своєї простоти (тобто відсутності мозгів) Хош попробуєм коли 33 стане га хід
добазарились надіюсь вона так само як 146 їхать не буде
Aleh wrote:добазарились надіюсь вона так само як 146 їхать не буде
а проти 1.6 на 33-й на інжекторі?
ну а що видумаєте шо 1.6 8 кл. взує 2.0 тс 16 кл.???????ну я непробував і не бачив такого,але й думаю шо це не так..... ну якщо це 33 з 1.7 16 ве тоді це спорне питання