3Ampera wrote:rahmanoff wrote:Так она еще и без климата?
Кстати, как ты боролся с примерзанием ручек зимой?) (готовлю санки летом, гы))))
а на рахунок замерзання,то я тобі скину фото такої штучки,продається в Ашані,пшикнув і проблем зимою не було

Moderators: rahmanoff, koluchka, egoist 25
Кстати, как ты боролся с примерзанием ручек зимой?) (готовлю санки летом, гы))))

Aleh wrote:3Ampera wrote:rahmanoff wrote:Так она еще и без климата?
а на рахунок замерзання,то я тобі скину фото такої штучки,продається в Ашані,пшикнув і проблем зимою не було
3Ampera wrote:Aleh wrote:ахааах...а я знаю чий це салонвзагалі то я хотів його собі забрати,але потім заморозився)тому шо свійтлий велюр сильно вимазується)))кста скіки дав з салон????і я тобі скажу за скіки мені його віддавали
![]()
![]()
доречі тебе хоть попередили що його тре в хімчистку здавати?
Мільйон баксів хотіли, сторгувався на 20 тисяч)
Краще на Південний заїжжай на каву з сигареткою)
а заїхати не проблема)і все таки яка ціна,можна в ЛС....3Ampera wrote:rahmanoff wrote:Так она еще и без климата?

Ага
правда щас 250 баксов за салон....... 

t309 wrote:Тобі вон клімат пропонують за 4к а ти в облаках літаєш ))) а ручки по уму тре розбирати чистити і змазувати

Romko wrote:в тих роках кніпочка включення кондюка, зазвичай, завязана з блоком двигуна, а - вже він дає команду на реле компресора кондея.., - думаю перешивати там нічого не потрібно - просто докинути проводку до рідного блоку
Users browsing this forum: Amazon [Bot] and 0 guests