Спасибо

Moderators: rahmanoff, koluchka, egoist 25
viktor33 wrote:цей ролік від 800 грн
Aleh wrote:viktor33 wrote:цей ролік від 800 грн
якшо іменно фірми INA то самий дешевий варіант в Україні 897 грн,інші виробники є і по 760....(але яб не радив брати)
viktor33 wrote:Aleh wrote:viktor33 wrote:цей ролік від 800 грн
якшо іменно фірми INA то самий дешевий варіант в Україні 897 грн,інші виробники є і по 760....(але яб не радив брати)
Я ж про аналоги не говорив.а про цей INA
viktor33 wrote:Я тобі ціну сказав.в четвер тільки замовив такий за 768 грн..завтра можу запитати чи ще є
вже не потрібно-тому що я купив за 897грн )Aleh wrote:viktor33 wrote:Я тобі ціну сказав.в четвер тільки замовив такий за 768 грн..завтра можу запитати чи ще є
якщо з польщі то я і сам собі привезти можувже не потрібно-тому що я купив за 897грн )
запізно сказав,я уже купив-завтра заберу в магазині
правда щоб не був брак,тому що я купив помпу був-все ніби норм,але вона бракована....був би поставив-і торба мотору
кароч повезло мені......Aleh wrote:ну тоді норм ціна взагалі...запізно сказав,я уже купив-завтра заберу в магазині
правда щоб не був брак,тому що я купив помпу був-все ніби норм,але вона бракована....був би поставив-і торба мотору
кароч повезло мені......
viktor33 wrote:Aleh wrote:ну тоді норм ціна взагалі...запізно сказав,я уже купив-завтра заберу в магазині
кароч повезло мені......
а чому небрав повний комплект ГРМ INA-- ролік,ремінь-помпа..
хоча я прикинув весь комплект вийшов 2060 грн.

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests