Alfa Romeo GTV V6 TB
Moderators: rahmanoff, koluchka, egoist 25
- Bayazet
- ALFA-Подросток
- Автомобиль: Giulietta 1.4/170p.s.
Re: Alfa Romeo GTV V6 TB
"Ну-ну" Вити VQV означало, как мне кажется, тот неоспоримый факт, что после твоих покатешек на альфе
"Завезти - забрати дитину зі школи,
поїхати до супермаркету за покупками," - это все ляжет на плечи упомянутого пассата.
А ЖТВ пропишется в твоем мозгу, как у всех в этой палате и со всеми вытекающими
"Завезти - забрати дитину зі школи,
поїхати до супермаркету за покупками," - это все ляжет на плечи упомянутого пассата.
А ЖТВ пропишется в твоем мозгу, как у всех в этой палате и со всеми вытекающими
-
Rostik
- ALFA-Младенец
- Автомобиль: GTV V6 TB
Маю перший трабл. В неділю кактались з дружиною на машині, і після того як вона добряче прогрілась, на холостих перестає працювати ГУР. Як тільки дати газу до 2000обертів все працює ідеально, а також на холодну все працює без жодних посторонніх звуків. Так от питання, це слабке місце Альфи чи то тільки в мене така ситуація? Хто з таким стикався, куди дивитись до насоса чи до рейки? спробую промити систему та замінити рідину та ремінь подивлюсь чи щось зміниться.
- Slaven_33
- ALFA-Шаман
- Автомобиль: Alfa Romeo 166
Думаю, что трабл в насосе.Rostik wrote:Маю перший трабл. В неділю кактались з дружиною на машині, і після того як вона добряче прогрілась, на холостих перестає працювати ГУР. Як тільки дати газу до 2000обертів все працює ідеально, а також на холодну все працює без жодних посторонніх звуків. Так от питання, це слабке місце Альфи чи то тільки в мене така ситуація? Хто з таким стикався, куди дивитись до насоса чи до рейки? спробую промити систему та замінити рідину та ремінь подивлюсь чи щось зміниться.
-
ford7020
- ALFA-Мужчина
- Автомобиль: A.R.alfetta . Ford Transit
Ну так нечего зимой на ней ездить. Она тебе намекает на теплый гараж - хочет там зиму переждать.Rostik wrote:Маю перший трабл. В неділю кактались з дружиною на машині, і після того як вона добряче прогрілась, на холостих перестає працювати ГУР. Як тільки дати газу до 2000обертів все працює ідеально, а також на холодну все працює без жодних посторонніх звуків. Так от питання, це слабке місце Альфи чи то тільки в мене така ситуація? Хто з таким стикався, куди дивитись до насоса чи до рейки? спробую промити систему та замінити рідину та ремінь подивлюсь чи щось зміниться.
-
Rostik
- ALFA-Младенец
С такими взлядами лучше покупать не машину, а велосипед.
- VQV
- ALFA-Старец
- Автомобиль: AR159
По этим узлам GTV ничем не отличается от других машин тех же годов.Rostik wrote:Так от питання, це слабке місце Альфи чи то тільки в мене така ситуація?
Хто з таким стикався, куди дивитись до насоса чи до рейки?
спробую промити систему та замінити рідину та ремінь подивлюсь чи щось зміниться.
Насос вероятней, чем рейка) Факт)
Я смысл этой жизни вижу в том,
Чтоб не жалея ни души, ни тела,
Идти вперед, любить и делать дело,
Себя не оставляя на потом.
Чтоб не жалея ни души, ни тела,
Идти вперед, любить и делать дело,
Себя не оставляя на потом.
-
Rostik
- ALFA-Младенец
Понял спасибо.
- rocha
- ALFA-Гуру
- Автомобиль: GTV 3.2 V6
сначала попробовать заменить жидкость, визуальный осмотр, в т.ч. насоса, ну и вполне вероятно тестовая его замена
Faster Ayrton, wherever you are!
GTV 3.2 V6
GTV 3.2 V6
-
BOBK
- ALFA-Куратор
- Автомобиль: Alfa 33 (907)
-
Rostik
- ALFA-Младенец
с того и начну, но постараюсь снять максимум всего чтоб хорошенько все почиститьrocha wrote:сначала попробовать заменить жидкость, визуальный осмотр, в т.ч. насоса, ну и вполне вероятно тестовая его замена
дуже надіюсь що це не насосBOBK wrote:скоріше насос і подивитися до ременя
- Aleh
- ALFA-Старец
- Автомобиль: 75
будем надіятись що це не рейка,тому що рейка дорога нова,а реставрувати то гарантії ніхто не дасть скільки вона походить....
- Aleh
- ALFA-Старец
-
Rostik
- ALFA-Младенец
з пробігами в 100 км/місяць думаю мені вистарчить
- Aleh
- ALFA-Старец
ну як варіант...але можливо це просто потрібно замінити жидкістьRostik wrote:з пробігами в 100 км/місяць думаю мені вистарчить
-
Rostik
- ALFA-Младенец
Пішов третій тиждень.
До тепер не можу натішитись машиною, приносить купу задоволення від їзди.
На вихідних накатав 60 км. по місту. розхід 11л/100км. незнаю в чому причина але проблем з гідравлікою не повторилося ніразу. (правда подокачував вколеса, бо було по 1.5атм, я накачав до 2.2)
Загнав до кума на підйомник, почупали, знайши невеликий люфт в задньому сайленті правого-переднього ричага.
станом на 29.01.17 пробіг складає
До тепер не можу натішитись машиною, приносить купу задоволення від їзди.
На вихідних накатав 60 км. по місту. розхід 11л/100км. незнаю в чому причина але проблем з гідравлікою не повторилося ніразу. (правда подокачував вколеса, бо було по 1.5атм, я накачав до 2.2)
Загнав до кума на підйомник, почупали, знайши невеликий люфт в задньому сайленті правого-переднього ричага.
станом на 29.01.17 пробіг складає
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.