Імплантація двигуна Альфи 75 в інородне тіло

Вопросы по ремонту и обслуживанию Alfetta, Alfa 75, 90 и пр.

Moderators: rahmanoff, koluchka, Nikita

Post Reply
ZTVR
ALFA-Зародыш
Автомобиль: zaz

Імплантація двигуна Альфи 75 в інородне тіло

Post by ZTVR »

Хочу встановити твінкам в ваз, може десь зустрічали теми коли приєднують кпп від фіата наприклад до альфівського твінкама? може якийсь фіатівський маховик підходить туди щоб реалізувати щепленння?

порадьте по мотору:
1.6 мотор в габаритах сильно менший 2.0?
між 1.8 і 2.0 є суттєва різниця, наприклад в обслуговуванні краще якийсь з конкретний брати бо на інший немає запчастин?

колектор під делорто для твінкамів дефіцит?

як реалізована система запалення, що треба щоб було на моторі щоб він працював і тілі ваза? достатньо тільки трампльора і катушки?чи там є ще якісь комутатори ітд?

цікавлять виключно карбові мотори, інжектор ставити не хочу.
Romeoo
ALFA-Куратор
Автомобиль: Alfa Romeo 164

Re: Імплантація двигуна Альфи 75 в інородне тіло

Post by Romeoo »

ZTVR wrote:Хочу встановити твінкам в ваз, може десь зустрічали теми коли приєднують кпп від фіата наприклад до альфівського твінкама? може якийсь фіатівський маховик підходить туди щоб реалізувати щепленння?

порадьте по мотору:
1.6 мотор в габаритах сильно менший 2.0?
між 1.8 і 2.0 є суттєва різниця, наприклад в обслуговуванні краще якийсь з конкретний брати бо на інший немає запчастин?

колектор під делорто для твінкамів дефіцит?

як реалізована система запалення, що треба щоб було на моторі щоб він працював і тілі ваза? достатньо тільки трампльора і катушки?чи там є ще якісь комутатори ітд?

цікавлять виключно карбові мотори, інжектор ставити не хочу.
Ищи на драйве ВАЗ 2102 там с твух литровым твинспарком есть, он тебе все разскажет.
У Alfa Romeo нет возраста - у нее есть состояние)
Post Reply

Return to “Alfa Romeo - Alfetta, Giulietta (116), Alfa 6, 75, 90”