Був період, були проблеми зі стартером - коли не спрацьовував заводився з толкача. В таких випадках лампочка масла загоралась і не тухла. За пару місяців лампочка перестала тухнути і при коректному заведенні. Літом стартер зробили, а лампочка так і не тухне. Стрілка тиску масла показує норм, при включеному запалені лампочка тухне, заводиш двигун - загорається, через хвилину поченає моргати. На рембазі в Колі провірили три датчика, один скоріш поломаний - постійно світився, інші як і мій - тухнуть при запаленні, світяться при заведенні, за хвилину-дві як даси оберти - мигають. Коля на рембазі порадив ресетнути мозги.
Як ресетнути мозги? Чи може в іншу сторону дивитись?
Горить датчик масла, стрілка показує норм (75TS)
Moderators: rahmanoff, koluchka, Nikita
-
_Rus_
- ALFA-Куратор
- Автомобиль: Alfa75TS2.0
Горить датчик масла, стрілка показує норм (75TS)
http://www.fotojuk.com/
-
denn
- ALFA-Старец
- Автомобиль: Alfa Romeo 75 TS
Re: Горить датчик масла, стрілка показує норм (75TS)
у меня на дизеле как было - при нормальном режиме завел, давка поднялась лампочка потухла, когда например ключем зажигание выключишь а потом включишь(при этом мотор не глохнет а дальше работает(клапан отсечки тестировал)) то тогда стрелка показывает давление а лампочка на давку мигать начинает или постоянно гореть(не помню точно)
Я так думаю что Коля имел ввиду мозги которые за альфаконтроль отвечают... тк у меня на дизеле мозгов нету вообще, ток альфаконтроль)
Я так думаю что Коля имел ввиду мозги которые за альфаконтроль отвечают... тк у меня на дизеле мозгов нету вообще, ток альфаконтроль)
Оригинальные запчасти для Alfa Romeo, Fiat, Lancia
050 243 91 37 Денис
050 243 91 37 Денис