Вже рік катаю Fiat Cinquecento від тюнінгового ательє "Жека і Жека". Найбільший двигун цієї моделі – 1.1!
Скажу так – Женя і Женя зробили купу класної роботи роботи над авто та залишили мені купу різних запчастин. За рік інвестиції в машину мінімальні, хоча свій італійський характер авто показало відразу.
Запускати з товкача довелось... в перший ж вечір
В липні 2017 довбанув заднє ліве колесо на трасі прямо в Полтаві
В серпні того ж року непомітно зірвався один з болтів, на якому кріпився бак, він став нижче висіти та зазнав пошкодження на Оболоні - ще добре що доїхав. Бак я заліпив, але замовив новий на ПолКарі. Не знаю, може скажите багато, але 1100 грн за новий бак, як на мене, то шара.
Щоправда, заміна бака і установка кращого бензонасосу не допомогла подолати проблему, про яку писали в попередіх бортжурналах по Чінкві - повний бак не заливаю, бо підтікає прокладка бензонасосу вгорі баку.
Нещодавно був на Перова (Люда мене впізнала
А, ледь не забув! Жовті стопи кумедно виглядали, але постійно згорали лампи в них. Жека планував ставити LED-и, але я подивився на свій некросхрон, побачив там червоні стопи та дзеркала, подивився на червоні "рюшечки" на бамперах і вирішив побутись жовтого. Тому зараз він виглядає так:
Думаю над тим, щоб додати або червоний дах, або ще червоні капот і ляду.
Серед проблем:
- - очевидно, що незабаром треба вже робити кузов
- інколи плавають оберти на ХХ
- Женя прибрав кришку пічки для полегшення авто, але це призвело до того, що на крильчатку і мотор потрапляє пил та волога і взімку вона заклинила. А доступ там, скажу я вам, для гінеколога
- мало моці, хоча динаміка на рівні Fiat 500L 1.3 JTD
- - неочікувано приємна керованість і проходження поворотів = мала база + задня підвіска + мала вага + безГУРова рейка
- малі габарити допомагають не втрачати багато часу на паркування
- викликає багато позитиву на дорозі, хоча інколи обіжаються
- ціни на запчастини та їх наявність
- Очі КозаНостри/ХрюньМанюня, коли він мене побачив на Чінкві