Готуєм болід.

Спортивные достижения Alfa Romeo и других итальянских марок

Moderators: rahmanoff, koluchka, М.и.т.я.й, rocha

AdrianoMarelli
ALFA-Гуру
Автомобиль: Fiat Cinquecento 1.1

Post by AdrianoMarelli »

Stanislav wrote:кстати на РЕНО 5 у Звягина передние колеса разве не слики были? какие-то они не сильно похожие на дорожные...

В обсуждении на Хонже сказали, что если в магазине купить можно - значит не слики. :lol:
Fiat Cinquecento 1.1 Sporting
Мобільний: нуль67 5нуль6 3п'ятьп'ять3
Owning an Alfa is a portal through which all petrolheads must pass. J.Clarkson
Stanislav
ALFA-Старец

Post by Stanislav »

ааааааа...понятно...короче нельзя но если хочется то можно...т.е. слики с канавками уже не слики...а как доказать им, чек принести, да? :lol:
AdrianoMarelli
ALFA-Гуру

Post by AdrianoMarelli »

Stanislav wrote:ааааааа...понятно...короче нельзя но если хочется то можно...т.е. слики с канавками уже не слики...а как доказать им, чек принести, да? :lol:

Да нормальная там резина была. Типа как та же Йоко А539 или 048. Непростая, но не профессиональная.
Stanislav
ALFA-Старец

Post by Stanislav »

ну да...больше похоже на 048
zheka_e30
Лицемерный некрофил

Post by zheka_e30 »

Я так понимаю, есть резина чисто спортивная, а есть дорожные версии. Там Звягин про какое-то обозначение писал. Дык у него как-раз такие были.
Stanislav
ALFA-Старец

Post by Stanislav »

Мда, нашим бы ракетам такую обувь, было бы иной разговор :P
AdrianoMarelli
ALFA-Гуру

Post by AdrianoMarelli »

Stanislav wrote:Мда, нашим бы ракетам такую обувь, было бы иной разговор :P

Та ладна.... Головна деталь вашого авто как раз между рулем и сидушкой... Это самая печальная правда :)
GORGAN
Горган - Разрушітєль

Post by GORGAN »

Vic11 wrote:
GORGAN wrote:Тоді таке питання.
Раніше в мене були стандартні гальма ,які дуже швидко перегрівались. Поміняв на трошки тюнені, перестали перегріватись (ну в дорожній ситуації.), але трохи засильне натискання блокує нафіг всі чотири колеса :P . Ну а гальмування , коли колеса юзом - самі розумієте, нічо корисного не приносить. Тому нафіга там ВЕЛИЧЕЗНІ гальма, коли вже і з такими треба акуратно працювати?

Просто в стоковой машине все сбалансировано. А то шо чуть чуть надавил и блокируют это плохо. Есть еще такое понятие как возможность регулировать усилие на тормоз, и зависит от объема рабочих и главного тормозных цилиндров.

Ну насправді там не все так печально. Тормоза інформативні і абсолютно не напрягають. Єдине тільки, що момент , коли колеса в юз ідуть став трошки ближче, але але і він добре прогнозується. По крайній мірі в звичайних ситуаціях. А колись я себе привчав до того, що якщо колеса пішли юзом , то тиск на педальку попускаєш. Навіть якщо здається , що фіг зупинишся. Не знаю, як мене, але якогось дєда на таврії ця звичка одного разу спасла. :)
Я більше схильний на гуму грішити, бо якось вона дивно себе веде, коли гальмуєш. Спочатчу чіпляється за асфальт, але як тільки переходить в юз, то таке враження , що ти з сухого асфальту на лід вискочив. :P В мене була якась стара майже лиса, то здається набагато краще себе вела.
GORGANO TIPO :)
GORGAN
Горган - Разрушітєль

Post by GORGAN »

Hunter wrote:
GORGAN wrote:А чо ніхто не згадує про розпорки, з якими кузов краще (теоретично) зберігає геометрію, його менше викручує, авто краще врулюється в повороти? Шо їх нафіґ не тре?

Для початку бажано щоб рульове було в ідеалі. Інакше розпорки до одного місця. А взагалі на передньопривідні (і не тільки) авто річ необхідна, та й зробити не проблема. Єдине після всіх доробок потрібно тренуватись їздити, бо машина починає вести себе трохи не так.

То зрозуміло. Не зрозуміло, тільки де у Львові можна це робити, але то вже інше питання.

Тут я собі думаю.... недолік ТІПО - боліда ще в високому центрі ваги.
В повороти воно звичайно закладається незле, але враження від кренів складається доволі дуже сильне. :) А потім це все враження множиться на високу посадку, і неправильну посадку (руль задалеко мені ,а педалі заблизько. :) ) В результаті в повороті намагаєшся керувати собою , а не машиною, щоб зберігти вертикально-подібне положення тіла. Іншими словами, тримаєшся в повороті за руль, замість того, щоб ним керувати. :P
Треба буде ковш+перехідник на руль однозначно.
GORGANO TIPO :)
Stanislav
ALFA-Старец

Post by Stanislav »

AdrianoMarelli wrote:
Stanislav wrote:Мда, нашим бы ракетам такую обувь, было бы иной разговор :P

Та ладна.... Головна деталь вашого авто как раз между рулем и сидушкой... Это самая печальная правда :)

наша машина пока в ремонте, а с прокладкой между сиденьем и рулем все в порядке... :)
Hunter
ALFA-Шаман
Автомобиль: Alfetta 1.6

Post by Hunter »

Прокладка - это такая штука которая требует постоянного апгрейда, независимо от текущего состояния. :)
zheka_e30
Лицемерный некрофил

Post by zheka_e30 »

Hunter wrote:Прокладка - это такая штука которая требует постоянного апгрейда, независимо от текущего состояния. :)

200% :)
Stanislav
ALFA-Старец

Post by Stanislav »

zheka_e30 wrote:
Hunter wrote:Прокладка - это такая штука которая требует постоянного апгрейда, независимо от текущего состояния. :)

200% :)

согласен, но пока не на чем :(
Post Reply

Return to “Alfa Romeo, Lancia, Ferrari и прочий СПОРТ”