ДТП

Общечеловеческие беседы и все, что не касается Alfa Romeo

Moderators: rahmanoff, koluchka, Nos

RomanHF
Lancia-Джигіт (затємньонний)

Post by RomanHF »

AdrianoMarelli wrote:
RomanHF wrote:Дик розумиєш їхав вже по прямій, по своїй полосі, то вже був вихід з повороту, дав трошке газу и машину в ліво, я рулем в право(рокова помилка) и на 180 об бордюр хрясь, все це за долі секунд

В тебе зараз FWD чи AWD Дельта? Якщо передній, то дійсно помилка. А на фото тіпа віхід із повороту? Якщо так... Дивись, яка смужка бруду по центру - ліві колеса через неї і понесло, швидше за все. Та навіть якщо це вхід - все одно ліва сторона - тебе ж вліво кинуло?
На фото то мисце з якого я входив в поворот гальмуючи, перед самим тунелєм почінається пряма там я дав газу; авто Інтеграле (повнопривідна з віскомуфтою)Зі в мене стоять ралійні аммо і пружини та низькопрофільна гума 195*50 р15 що дозволяє без "кренов" проходити повороти и на швидкості бильшій ниж звич. авто имхо; зізі можливо собака зарита в тому що спереді і ззаді шіни з різним малюнком???
Image
М.и.т.я.й
ALFA-Гуру

Post by М.и.т.я.й »

Рома, главное чтоб они у тебя одинакового размера были!!! а то что рисунок разный - это все фгня, не страшно...страшно когда разный размер, во-первых машина себя ведет не уверено на дороге, т.е. можно влететь, а во-вторых убивается раздатка! поэтому следи за этим.
RomanHF

Post by RomanHF »

М.и.т.я.й wrote:Рома, главное чтоб они у тебя одинакового размера были!!! а то что рисунок разный - это все фгня, не страшно...страшно когда разный размер, во-первых машина себя ведет не уверено на дороге, т.е. можно влететь, а во-вторых убивается раздатка! поэтому следи за этим.
Мить я опитний ланчевод не чайник :) а убивается віскомуфта размер должен бить одинаков по внешнему диаметру и ширине колеса и по большому счету ризунок желательно одинаковій чтоб сцепление всех колес било одинаково,зі часом не имееш не нужного дицка легкосплавного 4х98 р15?
Image
М.и.т.я.й
ALFA-Гуру

Post by М.и.т.я.й »

так я и не сомневаюсь что не чайник :) я ж єтого не говорил 8)
а диска нет к сожалению :( буду иметь ввиду, так что если где-то найду то передам обязательно...а вообще на каких она у тебя дисках? и ещё вопрос, диск сильно пострадал? реанимация возможна? у нас в Киеве просто много контор которые восстанавлением занимаются...
CARmanник
ALFA-Мужчина

Post by CARmanник »

Блин, смарю я на твою фотку, и думаю: есси тебя и впрямь посередке туннеля развернуло - ты, брат, в рубашке родился, ИМХО :shock: Этта, аккуратней давай, такниззя :?
Alfa Romeo, Cuore Sportivo, Dolce Vita - вот как выглядит счастье!
RomanHF

Post by RomanHF »

М.и.т.я.й wrote:так я и не сомневаюсь что не чайник :) я ж єтого не говорил 8)
а диска нет к сожалению :( буду иметь ввиду, так что если где-то найду то передам обязательно...а вообще на каких она у тебя дисках? и ещё вопрос, диск сильно пострадал? реанимация возможна? у нас в Киеве просто много контор которые восстанавлением занимаются...
Діск пострадал на 20-30 см кромки завтра фодку сделаю а как он виглядит зайди пожлст в галерею там на фодке машини он есть, в обшем стандартний гралевский 8кл диск
Image
М.и.т.я.й
ALFA-Гуру

Post by М.и.т.я.й »

я понял какие...лишних нет, есть два комплекта таких же только не совсем мои...в крайнем случае может смогу дать попользоваться пока ты себе не найдешь...еще вариант есть диски 4шт вот такие:
http://i22.ebayimg.com/05/m/08/9b/0a/55_27.JPG

только 3 из них уханьканые, а один выбрать можно...вот только станет ли он?
Hunter
ALFA-Шаман
Автомобиль: Alfetta 1.6

Post by Hunter »

RomanHF wrote:
AdrianoMarelli wrote:Ромчєг, ти чо? :shock: В цьому повороті 150?! А машини зустрічні там могли бути? От блін, гонщєгі :)
Дик розумиєш їхав вже по прямій, по своїй полосі, то вже був вихід з повороту, дав трошке газу и машину в ліво, я рулем в право(рокова помилка) и на 180 об бордюр хрясь, все це за долі секунд

Співчуваю. Слава Богу що все обійшлося. Залізо ремонтується.
Головне, що живий здоровий.

ПС. 150 в цьому повороті здається забагато, навіть для сухого асфальту.
На кільці можна мабуть по правильній траєкторії. А тут закритий виходить через міст. Не дай Бог зустрічна... Відчайдушний ти. Я би не ризикнув.
RomanHF

Post by RomanHF »

М.и.т.я.й wrote:я понял какие...лишних нет, а один выбрать можно...вот только станет ли он?
Если 15 то точна встанет, так что при плохом стечении обстоятельств приедеш в гости с колесом :) а вод моё раненое Image
Image
М.и.т.я.й
ALFA-Гуру

Post by М.и.т.я.й »

ок, на выходных попробую отобрать тебе хороший.... :)

Жалко диск :( ...мне очень нравятся такие оригинальные.
AdrianoMarelli
ALFA-Гуру
Автомобиль: Fiat Cinquecento 1.1

Post by AdrianoMarelli »

М.и.т.я.й wrote:Жалко диск :( ...мне очень нравятся такие оригинальные.

Тем более этот рисунок происходит от дицков раллийной Лянча 037. Мне тоже эти диски нравятся. :)
Fiat Cinquecento 1.1 Sporting
Мобільний: нуль67 5нуль6 3п'ятьп'ять3
Owning an Alfa is a portal through which all petrolheads must pass. J.Clarkson
GORGAN
Горган - Разрушітєль

Post by GORGAN »

Чесно кажучи я коли їхав туда, думав шо там пісєц. Бо маленьких аварій в тому місці не буває. Але приїхав і побачивши живого Ромка і абсолютно цілу машину, дуже втішився. Диск ричаг і шарова - то фігня.
Але нормальний там поворот. Всього лиш кілька небезпек. :o
Перша - насправді він не такий пологий, як здається при підїзді до нього.
2. Зразу перед мостом польова дорожка в бік, з якої тече бруд, болото, вода. Це дуже добре літом, і особливо класно зимою.
3. Не видно конфігурацію учасників руху під мостом і за ним.
4.Зразу за мостом теж вуличка бокова ,з якої час від часу виїзжають машини. Зрештою машини виїзжають і з вулички перед мостом.
5.Деякі унікали обганяють під тим мостом.
6.Найцікавіше туда врулюватися зимою.

Досить недавно я при підїзді до того повороту зі всієї сили роздивлявся, чи нема там раптом води під мостом, теж обганяючи якогось там вісімочника(по прямій перед входом в поворот.). Через той обгін я виконав вимушений пологий вхід в поворот і побачив, що обшибнувся на предмет присутності наявності води. Тому на швидкості скількись там мої всі чотири колеса понесли мене на зустріч з мурованою австріяками стіною. А австріяки блін вміють мурувати! Коротше шкода , що ніхто не відзняв моєї перекошеної морди в момент коли я ловив машину. :)
GORGANO TIPO :)
Jack
ALFA-Мужчина

Post by Jack »

М.и.т.я.й wrote:Глушу сэм, базара нет! :) А шо делаць?! :)

А шо таке сем :shock:
GORGAN
Горган - Разрушітєль

Post by GORGAN »

Ось вам, для рівноваги в природі. Рахунок 1:1. Я теж коцнувся трохи.
Ситуація класична. Я-крайньо лівий, вантажівка - посередині і підарасмаршрутчик справа вирулив наліво. :) Вантажівка вліво, а там я :( Лівіше від мене високий бардюр, який не дав мені втекти наліво. Крило, дверка, бампер, ковпаки, подряпина.
Тепер страховики розбираються між собою.

Image
GORGANO TIPO :)
RomanHF

Post by RomanHF »

[quote="GORGAN"][/quote] Ну шо за непруха :( співчуваю.
Image
Post Reply

Return to “Жизнь во внешнем мире”