На фото то мисце з якого я входив в поворот гальмуючи, перед самим тунелєм почінається пряма там я дав газу; авто Інтеграле (повнопривідна з віскомуфтою)Зі в мене стоять ралійні аммо і пружини та низькопрофільна гума 195*50 р15 що дозволяє без "кренов" проходити повороти и на швидкості бильшій ниж звич. авто имхо; зізі можливо собака зарита в тому що спереді і ззаді шіни з різним малюнком???AdrianoMarelli wrote:RomanHF wrote:Дик розумиєш їхав вже по прямій, по своїй полосі, то вже був вихід з повороту, дав трошке газу и машину в ліво, я рулем в право(рокова помилка) и на 180 об бордюр хрясь, все це за долі секунд
В тебе зараз FWD чи AWD Дельта? Якщо передній, то дійсно помилка. А на фото тіпа віхід із повороту? Якщо так... Дивись, яка смужка бруду по центру - ліві колеса через неї і понесло, швидше за все. Та навіть якщо це вхід - все одно ліва сторона - тебе ж вліво кинуло?
ДТП
Moderators: rahmanoff, koluchka, Nos
- RomanHF
- Lancia-Джигіт (затємньонний)

- М.и.т.я.й
- ALFA-Гуру
- RomanHF
Мить я опитний ланчевод не чайникМ.и.т.я.й wrote:Рома, главное чтоб они у тебя одинакового размера были!!! а то что рисунок разный - это все фгня, не страшно...страшно когда разный размер, во-первых машина себя ведет не уверено на дороге, т.е. можно влететь, а во-вторых убивается раздатка! поэтому следи за этим.
а убивается віскомуфта размер должен бить одинаков по внешнему диаметру и ширине колеса и по большому счету ризунок желательно одинаковій чтоб сцепление всех колес било одинаково,зі часом не имееш не нужного дицка легкосплавного 4х98 р15?
- М.и.т.я.й
- ALFA-Гуру
так я и не сомневаюсь что не чайник
я ж єтого не говорил
а диска нет к сожалению
буду иметь ввиду, так что если где-то найду то передам обязательно...а вообще на каких она у тебя дисках? и ещё вопрос, диск сильно пострадал? реанимация возможна? у нас в Киеве просто много контор которые восстанавлением занимаются...
я ж єтого не говорил
а диска нет к сожалению
буду иметь ввиду, так что если где-то найду то передам обязательно...а вообще на каких она у тебя дисках? и ещё вопрос, диск сильно пострадал? реанимация возможна? у нас в Киеве просто много контор которые восстанавлением занимаются...- CARmanник
- ALFA-Мужчина
- RomanHF
Діск пострадал на 20-30 см кромки завтра фодку сделаю а как он виглядит зайди пожлст в галерею там на фодке машини он есть, в обшем стандартний гралевский 8кл дискМ.и.т.я.й wrote:так я и не сомневаюсь что не чайникя ж єтого не говорил
![]()
а диска нет к сожалениюбуду иметь ввиду, так что если где-то найду то передам обязательно...а вообще на каких она у тебя дисках? и ещё вопрос, диск сильно пострадал? реанимация возможна? у нас в Киеве просто много контор которые восстанавлением занимаются...

- М.и.т.я.й
- ALFA-Гуру
я понял какие...лишних нет, есть два комплекта таких же только не совсем мои...в крайнем случае может смогу дать попользоваться пока ты себе не найдешь...еще вариант есть диски 4шт вот такие:
http://i22.ebayimg.com/05/m/08/9b/0a/55_27.JPG
только 3 из них уханьканые, а один выбрать можно...вот только станет ли он?
http://i22.ebayimg.com/05/m/08/9b/0a/55_27.JPG
только 3 из них уханьканые, а один выбрать можно...вот только станет ли он?
- Hunter
- ALFA-Шаман
- Автомобиль: Alfetta 1.6
RomanHF wrote:Дик розумиєш їхав вже по прямій, по своїй полосі, то вже був вихід з повороту, дав трошке газу и машину в ліво, я рулем в право(рокова помилка) и на 180 об бордюр хрясь, все це за долі секундAdrianoMarelli wrote:Ромчєг, ти чо?В цьому повороті 150?! А машини зустрічні там могли бути? От блін, гонщєгі
Співчуваю. Слава Богу що все обійшлося. Залізо ремонтується.
Головне, що живий здоровий.
ПС. 150 в цьому повороті здається забагато, навіть для сухого асфальту.
На кільці можна мабуть по правильній траєкторії. А тут закритий виходить через міст. Не дай Бог зустрічна... Відчайдушний ти. Я би не ризикнув.
- RomanHF
- М.и.т.я.й
- ALFA-Гуру
- AdrianoMarelli
- ALFA-Гуру
- Автомобиль: Fiat Cinquecento 1.1
М.и.т.я.й wrote:Жалко диск...мне очень нравятся такие оригинальные.
Тем более этот рисунок происходит от дицков раллийной Лянча 037. Мне тоже эти диски нравятся.

Fiat Cinquecento 1.1 Sporting
Мобільний: нуль67 5нуль6 3п'ятьп'ять3
Owning an Alfa is a portal through which all petrolheads must pass. J.Clarkson
Мобільний: нуль67 5нуль6 3п'ятьп'ять3
Owning an Alfa is a portal through which all petrolheads must pass. J.Clarkson
- GORGAN
- Горган - Разрушітєль
Чесно кажучи я коли їхав туда, думав шо там пісєц. Бо маленьких аварій в тому місці не буває. Але приїхав і побачивши живого Ромка і абсолютно цілу машину, дуже втішився. Диск ричаг і шарова - то фігня.
Але нормальний там поворот. Всього лиш кілька небезпек.
Перша - насправді він не такий пологий, як здається при підїзді до нього.
2. Зразу перед мостом польова дорожка в бік, з якої тече бруд, болото, вода. Це дуже добре літом, і особливо класно зимою.
3. Не видно конфігурацію учасників руху під мостом і за ним.
4.Зразу за мостом теж вуличка бокова ,з якої час від часу виїзжають машини. Зрештою машини виїзжають і з вулички перед мостом.
5.Деякі унікали обганяють під тим мостом.
6.Найцікавіше туда врулюватися зимою.
Досить недавно я при підїзді до того повороту зі всієї сили роздивлявся, чи нема там раптом води під мостом, теж обганяючи якогось там вісімочника(по прямій перед входом в поворот.). Через той обгін я виконав вимушений пологий вхід в поворот і побачив, що обшибнувся на предмет присутності наявності води. Тому на швидкості скількись там мої всі чотири колеса понесли мене на зустріч з мурованою австріяками стіною. А австріяки блін вміють мурувати! Коротше шкода , що ніхто не відзняв моєї перекошеної морди в момент коли я ловив машину.
Але нормальний там поворот. Всього лиш кілька небезпек.
Перша - насправді він не такий пологий, як здається при підїзді до нього.
2. Зразу перед мостом польова дорожка в бік, з якої тече бруд, болото, вода. Це дуже добре літом, і особливо класно зимою.
3. Не видно конфігурацію учасників руху під мостом і за ним.
4.Зразу за мостом теж вуличка бокова ,з якої час від часу виїзжають машини. Зрештою машини виїзжають і з вулички перед мостом.
5.Деякі унікали обганяють під тим мостом.
6.Найцікавіше туда врулюватися зимою.
Досить недавно я при підїзді до того повороту зі всієї сили роздивлявся, чи нема там раптом води під мостом, теж обганяючи якогось там вісімочника(по прямій перед входом в поворот.). Через той обгін я виконав вимушений пологий вхід в поворот і побачив, що обшибнувся на предмет присутності наявності води. Тому на швидкості скількись там мої всі чотири колеса понесли мене на зустріч з мурованою австріяками стіною. А австріяки блін вміють мурувати! Коротше шкода , що ніхто не відзняв моєї перекошеної морди в момент коли я ловив машину.

GORGANO TIPO 

- Jack
- ALFA-Мужчина
- GORGAN
- Горган - Разрушітєль
Ось вам, для рівноваги в природі. Рахунок 1:1. Я теж коцнувся трохи.
Ситуація класична. Я-крайньо лівий, вантажівка - посередині і підарасмаршрутчик справа вирулив наліво.
Вантажівка вліво, а там я
Лівіше від мене високий бардюр, який не дав мені втекти наліво. Крило, дверка, бампер, ковпаки, подряпина.
Тепер страховики розбираються між собою.

Ситуація класична. Я-крайньо лівий, вантажівка - посередині і підарасмаршрутчик справа вирулив наліво.
Вантажівка вліво, а там я
Лівіше від мене високий бардюр, який не дав мені втекти наліво. Крило, дверка, бампер, ковпаки, подряпина.
Тепер страховики розбираються між собою.

GORGANO TIPO 

- RomanHF