Dre wrote:vata
Може у вас жування викликае білше радості і змісту,але Павло дуже вірно написав,відразу бачимо що чоловік мае підприємницьку кров,він логічно і вірно зробив підрахунок і написав те як воно е! Я ось теж цілко згоден з ним,таке авто тільки на метал штовханути,цінності від такого корита нульЯ знаю людину яка ось Дельту 95 року собі купила у нормальному стані і навіть по нинішньому курсі меньш за 1000 баксів. А з цією іржавою помийкою кому хочеться колупатися? Да годі вже,якщо у нащій країні раніше багато лохів було,це не означає що їх і зараз стільки залишилось,мені прикро навіть читати що люди находячись у клубі однією родиною,штовхає нам це відроз гайками,а хтось ще й його покриває
Все понятно. Это пишет один и тот же человек. Опять песни про Дельту 95 г. "меньш ниж за 1000 баксив". Я это уже слышал в личке.
Нечем больше заняться?
Я знаю людину яка ось Дельту 95 року собі купила у нормальному стані і навіть по нинішньому курсі меньш за 1000 баксів. А з цією іржавою помийкою кому хочеться колупатися? Да годі вже,якщо у нащій країні раніше багато лохів було,це не означає що їх і зараз стільки залишилось,мені прикро навіть читати що люди находячись у клубі однією родиною,штовхає нам це відроз гайками,а хтось ще й його покриває 

помнится мне мы как то ездили там одного умника учить хорошим манерам...

что бы сравнивать)??приведеш??лично переговорю с владельцем чтоб цену скинул
.да думаю ненайдеш альтернативы.