Aleh wrote: я посигналивморгнути не встиг
не чув, мабуть ac/dc мішало

Moderators: rahmanoff, koluchka, egoist 25
Aleh wrote: я посигналивморгнути не встиг

Мій також не прилягає....BOBK wrote:Браття, порадьте яким чином можна щільно встановити козирьок над приборкою? Мій не прилягає в передній частині до панелі (ближче до лобового скла)
який потолок?smila_one wrote:знімай потолок)
нє, знайшов інфу, що не підходитьЩе порадьте - зняв рейку і виявив порваний пильник. Росіяни пишуть, що підходить від ВАЗ 2108, але смущає мене те, що він там суцільний із отворами під болти, які кріплять тяги. Хтось пробував його ставити?
Salvadores wrote:А як він з заводу повинен йти?BOBK wrote:давайте щось придумаємо

яка краса....BOBK wrote:Salvadores wrote:А як він з заводу повинен йти?BOBK wrote:давайте щось придумаємо
"Старцы" говорят онли 2,4 дизель механика))) Брера?BOBK wrote:Що можна порадити 24-річному хлопаці на заміну BMW 650 з модельного ряду Alfa Romeo? Хоче щось швидке. 159 3.2? З якою коробкою краще?
"8с"BOBK wrote:Що можна порадити 24-річному хлопаці на заміну BMW 650 з модельного ряду Alfa Romeo? Хоче щось швидке. 159 3.2? З якою коробкою краще?
бреруBOBK wrote:Що можна порадити 24-річному хлопаці на заміну BMW 650 з модельного ряду Alfa Romeo? Хоче щось швидке. 159 3.2? З якою коробкою краще?
Users browsing this forum: Google [Bot] and 0 guests