поговорим о политике

Общечеловеческие беседы и все, что не касается Alfa Romeo

Moderators: rahmanoff, koluchka, Nos

VovaAlfa
ALFA-Мужчина
Автомобиль: Alfasud

Re: поговорим о политике

Post by VovaAlfa »

Ну я имел введу что , когда людям что то не нравится , они бунтуют , сразу подпал грабеж порча имущества.

У нас? с рапортом постоял и то за каторый тебе заплатили 100гр развернулся и забыл.

Дали пару кг гречки или сто гр тоже проголосую илии не пойду вообще нафиг оно мне надо , на этом все и строится !

Мне чисто со стороны так кажется хотя я и в это не вникаю.
AdrianoMarelli
ALFA-Гуру
Автомобиль: Fiat Cinquecento 1.1

Post by AdrianoMarelli »

VovaAlfa wrote:Ну я имел введу что , когда людям что то не нравится , они бунтуют , сразу подпал грабеж порча имущества.

А для мене це приклад тупізни. Особливо коли виходить якась комуняцька шваль і палить чужі "капіталістичні" машини типу Пежо-208.

На Заході бунтують як правило інфантильні ліваки та расові меншини (поки що меншини). Нормальні люди приходять на вибори. Або навіть якщо виходять на вулиці, то нічого не б'ють. Як це не дивно, у нас теж на виборах можна багато вирішити. Просто треба розум мати (щоб не голосувати за "вірньом страну народу") та сміливість захистити свій вибір. Навіть ті махінації, які застосовують на виборах сумарно не дають більше 5% викривлення.

Якщо кому цікаво почитайте про расових грецьких ніщєбродів, яких нам у приклад ставлять "как ані боряцца". http://www.forbes.ru/sobytiya-opinion/2 ... page=0%2C0 Боряцца, бо працювати не хочуть, а хочуть далі отримувати гроші па-саціалістічєскі, за рахунок німців, які в 65 на пенсію виходять.

У нас теж всі б мріяли жити не по срєдствам, як ті греки. А завтра хоч потоп. От тільки, як казала Тетчер: "Проблема соціалізму в тому, що чужі гроші теж колись закінчуються".
Fiat Cinquecento 1.1 Sporting
Мобільний: нуль67 5нуль6 3п'ятьп'ять3
Owning an Alfa is a portal through which all petrolheads must pass. J.Clarkson
AdrianoMarelli
ALFA-Гуру
Автомобиль: Fiat Cinquecento 1.1

Post by AdrianoMarelli »

Image
:ROFL:
Fiat Cinquecento 1.1 Sporting
Мобільний: нуль67 5нуль6 3п'ятьп'ять3
Owning an Alfa is a portal through which all petrolheads must pass. J.Clarkson
Krava12
ALFA-Мужчина
Автомобиль: 33

Post by Krava12 »

Азиров :o
Ты куда, а? - я как всегда в зал! Ты же сказал, что устал! - похуй, надо в зал!
Post Reply

Return to “Жизнь во внешнем мире”