WRC: Команда "Сlub-rally TEAM" отправітся покорять бескрайніє лесніе просторі самого сєвєрного государства Європи.
Как стало ізвєсно, дєйствующій екіпаж команди во врємя внєочірідного совєщанія на однокласснікахру, прінял рєшєніє виступіть на 9м етапє Чємпіоната Міра на родінє Санти Клауса на раллі "Нестє Оіл Раллі Фінлянд". К такому рєшенію команда прішла по прічінє абсолютного бардака и бєзотвєтсвєнності мєсніх організаторов и керманічєй (спортівной еліти так сказать
прим. автора.) Прайм-Чємпіоната Міра-України-Ялта-ПапаКарло, а такжє потому шо второй єтап Чемпіоната Міра-Одесі-Ліманов і Шаповалова пєрєносітся на 1-2 нєдєлі, а Жека нє может.
Такім образом Жєка, Мітяй и ТолянЬ в ходє гонкі смогут попасть на родіну самого ізвєсного мужика с бородой - Лапландію, і покататься там на алєнях.

Ето очєнь важная гонка для нас, говоріт пєрвий пілот команди Євгєн Лузан. Ми давно хотєлі поєхать куда-нібудь в Європу і покататься на олєнях - ето буквально мєчта моєго детства, а как будєт рад главний мєханік нашей команди, я вобщє молчу.

Їїїїхха! Ми єдєм ф Фінляндію!!! Єто очєнь знаковая гонка! Помімо того что ми с пацікамі покатаємся на олєнях, мі сможєм побухать с самім чьоткім пацаном Кімі Райкіним! Я єму уже сообщіл о нашем прієздє - он очєнь рад і уже поставіл в заморозку два пузиря по етому поводу. Такжє он сказал что долго говоріть он нє можєт, т.к. роумінг і єму уже нада спать.

Я, как главній мєханік команди, заявляю: с машиной будєт всьо окєй, фільтра будім мєнять послє каждого спєцучастка, колеса будєм накачівать газом, і обізатєльно купім пару прісадков в матор, там тіпа Хади какой-нібуть. Думаю Хада луччє будет работать чєм мАтюл. Єщє я тоже очень хочу покататься на олєнях і сиграть в хакей с Пєтькой Сольбєргом. Думаю что ета поєздка даст нам возможность показать сєбя всєму автоспортівному міру с наілучшєй сторони.