До Львова на відкриття сезону 15 квітня!!!!!!!!!!!!

Новички, Дни рождения, Клубные встречи, мероприятия.

Moderators: rahmanoff, koluchka, М.и.т.я.й, rocha

БодькА
ALFA-Младенец

Post by БодькА »

zheka_e30 wrote:ИМХО Тот кто сам когда-нибудь куда-то выезжал никогда не будет критковать другого за то, что он кому-то слил, или у него с машиной что-то не в порядке и пр. Ну а п...ть, как говориться, не мешки ворочать...

ВО ВО!!!Тернопольські заіхали в кінець ,на вініш,там городи вже і там сиділи.Понтів було з іхнім заіздом(тіпа колона)вііздом багато,а щоб хтось на заіз д пішов,то ДУТКИ.
А про Романа HF,то було так:ми тільки розговорились,в палатці де росприділяли(його зразу з Субарою поклали),Роман говорить іду хоть розігрію,і тут зразу Його визивають.Тобто він ВЗАГЛІ на холодну поіхав.БМВ було 328,зовсім вона не МЕДЛЕНО іде!!!Та у Романа скільки один САБ важить,мабуть пів машини.
І якщо обкакувати когось,то вже краще БМВ М 5 2006р.Яка 1 заізд 16,6с,2-щось так само.Потім поіхав щось йому там підкрутили,3-15,4(мабуть)а 4-це коли Субару вже настартувався і закіпів,14,3с.От де позор!!!А Роман нормально проіхав,програв десь корпус.А про десять корпусів там хтось щось говорив ,що він би там і так ітак,то нехай стане і покаже!От така моя ,ЛАГІДНА думка про ДРАГ .
Violent
ALFA-Зародыш

Post by Violent »

ВО ВО!!!Тернопольські заіхали в кінець ,на вініш,там городи вже і там сиділи.Понтів було з іхнім заіздом(тіпа колона)вііздом багато,а щоб хтось на заіз д пішов,то ДУТКИ

Не бреши,колони не було,тим більше понтів.Тернопільскі теж приймали участь(як мін. 3 машини),правда нічим особливим не виділились..просто не було на чому:)
А про Романа HF,то було так:ми тільки розговорились,в палатці де росприділяли(його зразу з Субарою поклали),Роман говорить іду хоть розігрію,і тут зразу Його визивають.Тобто він ВЗАГЛІ на холодну поіхав.БМВ було 328,зовсім вона не МЕДЛЕНО іде!!!Та у Романа скільки один САБ важить,мабуть пів машини.

О це не треба,328 для Дельти ХФ не конкурент.
І якщо обкакувати когось,то вже краще БМВ М 5 2006р.Яка 1 заізд 16,6с,2-щось так само.Потім поіхав щось йому там підкрутили,3-15,4(мабуть)а 4-це коли Субару вже настартувався і закіпів,14,3с.От де позор!!!А Роман нормально проіхав,програв десь корпус.А про десять корпусів там хтось щось говорив ,що він би там і так ітак,то нехай стане і покаже!От така моя ,ЛАГІДНА думка про ДРАГ

З м5 не все так просто:)... машина тої дівахи шо рядом з водієм сиділа,сам водій походу ніколи на машині не їздив.Перші два заїзди м5 їхала не на повній потужності(400 сил),потім на Христині йому показали кнопочку яка добавляє ще 106 сил.:) І ще,той "воділа" не заюзав фічу SMG - старт з заданих обертів. П.С.Особливо мені бехи не подобаються(брат думаю не читає:))))),але м5 з V10 файно їде.
Telec
ALFA-Младенец

Post by Telec »

Хочу сказати що 15 числа це був не драг а якась неорганізована тусовка, я до кінця не був, десь о 18:00 поїхав геть але про цю беху чув, одним словом Roma HF "рулить" а та беха за ті гроші шо вона коштую взагалі літати має . Взагалі у нас у львові драг не понітно на якому періоді розвитку одні Вази ганяють людей смішать, раніше дійсно приїжали класні машини поганяти а тепер шо якщо якась Субара чи Міцубісі приєде поганяти то це подія одним словом я розчарований отим всім
БодькА
ALFA-Младенец

Post by БодькА »

Telec wrote:Хочу сказати що 15 числа це був не драг а якась неорганізована тусовка, я до кінця не був, десь о 18:00 поїхав геть але про цю беху чув, одним словом Roma HF "рулить" а та беха за ті гроші шо вона коштую взагалі літати має . Взагалі у нас у львові драг не понітно на якому періоді розвитку одні Вази ганяють людей смішать, раніше дійсно приїжали класні машини поганяти а тепер шо якщо якась Субара чи Міцубісі приєде поганяти то це подія одним словом я розчарований отим всім

+1.організація взаглі НІЯКА!!!!!Машин позапускали в стартову зону,мішут 15 на кожну пару щоб вони виіхали з тоі парковки.А на парковціВСІ БУКСУЮТЬ від тавріі до Ево.І взалі люди страні,саме більше мене БМВісти кумарять понаіджали туди,різні були і багато .Так ні один не стартував,педставляете!Іхні БЕШКИ ... Ух як мене вони злять ,на своіх долбаних бімерах.
М.и.т.я.й
ALFA-Гуру

Post by М.и.т.я.й »

БодькА wrote:... Ух як мене вони злять ,на своіх долбаних бімерах.

Одним словом БІМЕРАСТИ! :D
Post Reply

Return to “Приветствия, Поздравления, Тусовки”