Пишу тут бо хочу дізнатися більше про Альфу 156.
Прошу допомогти мені зрозуміти це авто і чи підтвердити мій вибір,чи його оскаржити.
На жаль я ні коли не стикався з автомобілями з Італії,а усе що чув,то було більше негативу чим позитиву.
Також багато негативу наслухався про французькі автівки,перед тим як купував своє перше авто Пежо 405,а потім і 306.
Але за той час що в мене були ці авта,проблем ні яких я не мав і досі радий що в мене були ці автівки.
Але прийшов час вирішувати певні проблеми з квартирним питанням і мені прийшлося продати свого 306-го і перевестися у розряд пішоходів
Вже більше ніж рік я пішохід і це мене звісно не радує.І от склалося так що мені перепаде десь біля десяти тисяч доларів на які я хочу собі купити авто.
Думав за французів,але от є в мене якась тяга до Альф,давно вже не відпускає. От я і подумав,а чому ні?
Але я не стикався з ними,та й у знайомих нема таких авто. А якщо послухати автомобілістів друзів,то з їх слов гірше нічого не придумаеш і т.д Що я тільки не чув за Альф,але я хочу знати правду,саме від тих хто на них їздить.
Проблема у чому,у тому що я зовсім не багата людина і авто треба таке щоб воно не потребувало грошей постійно і у великих обсягах. Тому цікаво почути що мені скажуть ті хто експлуатує такі автомобілі,як це тяжко для гаманця і як там насправді з якістю? Чи є у Києві хороший клубний сервіс,який знає своє діло і не дере по повній?
Може взагалі таке авто як Альфа 156 бути практичним і надійним авто для сім'ї з двох людей?
Я свої авто люблю і хочу підтримувати їх у справному стані і доходи моєї сім'ї мені дозволяли підтримувати і Пежо 405 і Пежо 306 у гарному стані. І я боюся що 156 буде потребувати набагато більше і частіше? Чи все це байки про дороге володіння і низку якість?
Буду дуже вдячний за будь які відповіді.