Хочу більше знати про Alfa Romeo 156

Общечеловеческие беседы и все, что не касается Alfa Romeo

Moderators: rahmanoff, koluchka, Nos

Post Reply
Ishtvan
ALFA-Зародыш
Автомобиль: Peugeot

Хочу більше знати про Alfa Romeo 156

Post by Ishtvan »

Доброго дня!
Пишу тут бо хочу дізнатися більше про Альфу 156.
Прошу допомогти мені зрозуміти це авто і чи підтвердити мій вибір,чи його оскаржити.
На жаль я ні коли не стикався з автомобілями з Італії,а усе що чув,то було більше негативу чим позитиву.
Також багато негативу наслухався про французькі автівки,перед тим як купував своє перше авто Пежо 405,а потім і 306.
Але за той час що в мене були ці авта,проблем ні яких я не мав і досі радий що в мене були ці автівки.

Але прийшов час вирішувати певні проблеми з квартирним питанням і мені прийшлося продати свого 306-го і перевестися у розряд пішоходів :( Вже більше ніж рік я пішохід і це мене звісно не радує.

І от склалося так що мені перепаде десь біля десяти тисяч доларів на які я хочу собі купити авто.
Думав за французів,але от є в мене якась тяга до Альф,давно вже не відпускає. От я і подумав,а чому ні?
Але я не стикався з ними,та й у знайомих нема таких авто. А якщо послухати автомобілістів друзів,то з їх слов гірше нічого не придумаеш і т.д Що я тільки не чув за Альф,але я хочу знати правду,саме від тих хто на них їздить.

Проблема у чому,у тому що я зовсім не багата людина і авто треба таке щоб воно не потребувало грошей постійно і у великих обсягах. Тому цікаво почути що мені скажуть ті хто експлуатує такі автомобілі,як це тяжко для гаманця і як там насправді з якістю? Чи є у Києві хороший клубний сервіс,який знає своє діло і не дере по повній?
Може взагалі таке авто як Альфа 156 бути практичним і надійним авто для сім'ї з двох людей?
Я свої авто люблю і хочу підтримувати їх у справному стані і доходи моєї сім'ї мені дозволяли підтримувати і Пежо 405 і Пежо 306 у гарному стані. І я боюся що 156 буде потребувати набагато більше і частіше? Чи все це байки про дороге володіння і низку якість?

Буду дуже вдячний за будь які відповіді.
Sonar
ALFA-Юноша
Автомобиль: 75 America, M5

Re: Хочу більше знати про Alfa Romeo 156

Post by Sonar »

Для семьи из двух человек - вполне себе.

Про низкое качество - байки. Если купить машину НЕ УСТАВШУЮ, то и особых проблем в сравнении с конкурентами не будет.

Запчасти действительно недешевые. Обслуживание авто соразмерно обслуживания премиум брендов (мерседес, ауди, бмв и т.д.) Дешевой как пассат или шкода она не будет.

Конструкция опять же более сложная, чем у недорогих авто.

БМВ 3 серии, к примеру, обойдется в обслуживании дешевле и ломаться будет реже, при одинаковом состоянии обоих авто.

Сервис есть. Запчасти не проблема.

Если денег нет или мало - лучше от покупки отказаться. Если сильно хочется - прийдется иногда отказывать от езды.

Слабые места: передняя подвеска и 4-х цилиндровые бензиновые моторы. Они могут потребовать капитального ремонта.

Лучше всего смотреть 2.5 В6. Он дарит ОЧЕНЬ много удовольствия (соизмеримые бмв больше не будут казаться быстрыми) на потраченные на обслуживания деньги. Другими словами - понимаешь, за что платишь.

1.6 твин спарк откровенно слабый мотор для такого веса. 1.8 и 2.0 похожи, но 2.0 все же едет веселее.

Расход у двухлитровой в городе примерно 12 литров. У 2.5 В6 около 15-16. При этом, на двухлитровую ее расхода жалко, а на В6 плевать. Потому что она дарит правильные ощущения.

Дизель не очень Альфовская штука. Как по мне, лучше тогда просто купить другую машину. Хотя, многих устраивает.

В 2002 году поменялся салон. Если не ошибаюсь с датой. Интерьер стал граздо более качественный. Кожа хорошая везде.

Интереснее выглядит и управляется машина с так называемым "спорт пакетом". Другая подвеска, заводские юбки по бокам (она с нми не выглядит бочкообразной) и красные шкалы приборов.

При покупке Альфы ее нужно ОБЯЗАТЕЛЬНО везти на диагностику. В случае плохого экземпляра можно легко вкидывать туда тысячи долларов.

Как-то так. Если что конкретное интересует - спрашивай.
You only have to tickle the throttle to send the V6's revs flying to heaven... (Classic Cars Magazine)
Ishtvan
ALFA-Зародыш

Post by Ishtvan »

Дуже дякую за таку розвернуту відповідь!
Мабуть все ж таки не по гаманцю мені таке авто зараз буде :(
stirlitz
ALFA-Старец
Автомобиль: AR 156 MK 2

Post by stirlitz »

Плиуретан спасает переднюю подвеску.
Все зависит от убитости экземпляра, хорошие не убитые Альфы как правило дешево не продают.
Удачные бензиновые моторы это 1,8 и 2,5 .
По дизелю - не знаю.
Кузов у машин старше 10 лет не должен иметь коррозии, наличие дырок и ржавчины - следы не качественного ремонта.
Остальное - все как у всех.
Україно, пробач мені за те, що 20.02.2014 мене не було на Майдані!
alfaed
ALFA-Подросток
Автомобиль: 75 TD

Post by alfaed »

Уважаемые а шо то за экземпляры по5-6 тыс.
0730312959
Ishtvan
ALFA-Зародыш

Post by Ishtvan »

Я б наприклад взяв і дизеля з радістю,але ж як я дивлюся вони досить рідкі гості в нас. А ті що проскакують час від часу,ті з кривими документами :(
Ishtvan
ALFA-Зародыш

Post by Ishtvan »

Якщо чесно,авто мені дуже подобається і дуже прикро розуміти що напевно таки воно мені не по гаманцю :(
Звісно 2,5 крута річ і я б взяв,але такий апетит можна винести тільки з ГБО.
Я вважав раніше що то 166 дуже може легко опустити на землю цінами на обслуговування,але виходить що і 156 дорога :(
У мене товариш їздить на БМВ 325 е36,так щось вона постійно тягне з нього гроші і він хоч і досить не бідний,але відчутно каже по грошам. А Альфа ще дороща? :o
Sonar
ALFA-Юноша
Автомобиль: 75 America, M5

Post by Sonar »

1. Если единственный выход для Вас - поставить газ - не торопитесь с покупкой Альфы. Не время еще.
2. 156 значительно капризнее и дороже е36. Если нет возможности позволить это себе в данный момент - не торопитесь.
You only have to tickle the throttle to send the V6's revs flying to heaven... (Classic Cars Magazine)
t309
ALFA-Куратор
Автомобиль: 156 2.5

Post by t309 »

газ на 156 2.5 абсолютно нормальна річ, як і на будь якому іншому авто, хоч то шоха хоч ламбо, грамотно встановлене 4-5 покоління це тільки +
що до цін то я б сказав так, якщо ти почав дивитись в сторону 166 бери 156 і тоді обслуговування буде в сам раз, якщо ж ти дивишся на 156 а про 166 навіть не думаєш то 10 разів подумай, бо буде дорого!!!!
по моторах тільки 2.5 або 2.0 jts (все інше компроміс, а альфа і компроміс це на мою думку не сумісні поняття), по дизелям нічого не скажу, ніколи не мав дизеля.
пального для 2.5 не шкода ані трішечки, відпрацьовує на всі 100 !!!
Дякувати сюди ₦:4JgJEFjfj7YziUKXKFVS9gB9JjDeAncmR5 ฿:1C6gircuFWS6oE6ivUiHrxvafbjJQ3MbS5
Ніяких хабарів, відкатів, порушень законів та ПДР! https://www.youtube.com/channel/UCJIiqNIdrbPdNUrwKDUTtyA
rahmanoff
"ПросветлЬонный"
Автомобиль: Alfa Romeo 159 SW

Post by rahmanoff »

Газ для таксистов! :D
JTS в топку! :D
Хочешь больше узнать о 156? Купи! :D
alfa sapiens
Ishtvan
ALFA-Зародыш

Post by Ishtvan »

Усім дякую! Поки вирішив не поспішати і дивитися на авто більш підходячи мені саме у цей час життя.
Але маю надію що я ще повернуся :roll:
Post Reply

Return to “Жизнь во внешнем мире”