Alfa Romeo GTV V6 TB
Moderators: rahmanoff, koluchka, egoist 25
-
Rostik
- ALFA-Младенец
- Автомобиль: GTV V6 TB
Alfa Romeo GTV V6 TB
Вперше побачив Альфу в 2015 році на авто-ріа продавалася в Житомирі.
З тих пір вона мені запала в душу, я пропонував тодішньому власникові обмін на свого Ланоса, зідзвонювалися, але в останній момент я побоявся і відмовився. Приблизно через місяць я розминувся з нею вже у Львові вживу на "Торпедо" (ринок такий) на львівських номерах, і якось трошки приунив від думки що зараз вона могла б бути моєю. Через деякий час ця альфа з'являлася періодично в продажу вже у Львові. Я активно закидав обмін на свою Леганзу, але тепер морозились від мене. І на тому я заспокоївся. (І у мене "з'явився Мерс)
Але одного разу вже в 2016 році розмовляючи зі співробітником під час перекуру, він розповів мені одну історію. Як його сусід виміняв свою Вектру Б на чорну Альфу купе, а тепер боїться на ній їздити, якщо щось поломається щоб не довелося продавати будинок. І стоїть вже довго покрита сантиметровим шаром пилу. І знову щось мені в животі закрутило, згодом виявилося, це та сама Альфа з Житомира. Я через співробітника почав розвідувати всю історію перебування Альфи у Львові. Виявилося, що у Львові Альфа змінила трьох власників (їх імена і долі описувати не буду) На емоціях, я закинув обмін на МЕРСА Мені передзвонили. Після першої ж зустрічі закохався. ХОЧУ І ВСЕ! (А якщо сильно хочеться - ето гірше ніж зуб болить: D) І в суботу 14.01.2017 року зустрілися в МРЕВ і відразу дві машини погнали до криміналістів, пів дня на оформлення, і я став щасливим володарем Alfa Romeo GTV V6 TB
З тих пір вона мені запала в душу, я пропонував тодішньому власникові обмін на свого Ланоса, зідзвонювалися, але в останній момент я побоявся і відмовився. Приблизно через місяць я розминувся з нею вже у Львові вживу на "Торпедо" (ринок такий) на львівських номерах, і якось трошки приунив від думки що зараз вона могла б бути моєю. Через деякий час ця альфа з'являлася періодично в продажу вже у Львові. Я активно закидав обмін на свою Леганзу, але тепер морозились від мене. І на тому я заспокоївся. (І у мене "з'явився Мерс)
Але одного разу вже в 2016 році розмовляючи зі співробітником під час перекуру, він розповів мені одну історію. Як його сусід виміняв свою Вектру Б на чорну Альфу купе, а тепер боїться на ній їздити, якщо щось поломається щоб не довелося продавати будинок. І стоїть вже довго покрита сантиметровим шаром пилу. І знову щось мені в животі закрутило, згодом виявилося, це та сама Альфа з Житомира. Я через співробітника почав розвідувати всю історію перебування Альфи у Львові. Виявилося, що у Львові Альфа змінила трьох власників (їх імена і долі описувати не буду) На емоціях, я закинув обмін на МЕРСА Мені передзвонили. Після першої ж зустрічі закохався. ХОЧУ І ВСЕ! (А якщо сильно хочеться - ето гірше ніж зуб болить: D) І в суботу 14.01.2017 року зустрілися в МРЕВ і відразу дві машини погнали до криміналістів, пів дня на оформлення, і я став щасливим володарем Alfa Romeo GTV V6 TB
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Rostik
- ALFA-Младенец
Re: Alfa Romeo GTV V6 TB
Черз обмеження в три фото, викладаю фото Альфи окремо
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Rostik
- ALFA-Младенец
Для прояснення ситуації постараюсь пояснити.
Заполучив я цю Альфу несподівано, спонтанно, на емоціях.
Автомобіль "другий" в сімї.
Всі тяжесті по перевезенню бере на себе службовий пАССАТ Б8, а Альфа більше для дружини ане для мене.
Тобто цільове призначення цього автомобіля буде таким:
Завезти - забрати дитину зі школи, поїхати до супермаркету за покупками, або просто виїхати катнутись по центру міста в своє задоволення. Ставити рекорди на 402м, чи рвати всіх на світлофорах на ній ніхто не буде (поки вона буде моєю).
Маю бажання зробити з неї "понтомобіль" просто вилизати все до блиску як ззовні так і всередині і також під капотом купивши мішок пасти гої натерти щоб блистіло я пса яйця.
Всі тяжесті по перевезенню бере на себе службовий пАССАТ Б8, а Альфа більше для дружини ане для мене.
Завезти - забрати дитину зі школи, поїхати до супермаркету за покупками, або просто виїхати катнутись по центру міста в своє задоволення. Ставити рекорди на 402м, чи рвати всіх на світлофорах на ній ніхто не буде (поки вона буде моєю).
Маю бажання зробити з неї "понтомобіль" просто вилизати все до блиску як ззовні так і всередині і також під капотом купивши мішок пасти гої натерти щоб блистіло я пса яйця.
-
ford7020
- ALFA-Мужчина
- Автомобиль: A.R.alfetta . Ford Transit
і я став щасливим володарем Alfa Romeo GTV V6 TB[/quote]
Поздравляю. Сам себя не порадуешь - никто не порадует.
Поздравляю. Сам себя не порадуешь - никто не порадует.
- SergeyQV
- ALFA-Мужчина
- Автомобиль: Alfa Romeo 164,166
Вітаю! Ну нехай даруе задоволення Вам та дружині)Rostik wrote:Для прояснення ситуації постараюсь пояснити.
Last edited by SergeyQV on 24 Jan 2017, 17:41, edited 1 time in total.
AR166
Сергей 063434247О
Сергей 063434247О
-
Rostik
- ALFA-Младенец
ford7020 wrote:і я став щасливим володарем Alfa Romeo GTV V6 TB
Поздравляю. Сам себя не порадуешь - никто не порадует.[/quote]
-
Rostik
- ALFA-Младенец
SergeyQV дякую, дуже надіюсь що так і буде
- SergeyQV
- ALFA-Мужчина
- Автомобиль: Alfa Romeo 164,166
Якщо будеш файно доглядати, та вчасно лікувати-так і буде!Rostik wrote:SergeyQV дякую, дуже надіюсь що так і буде
AR166
Сергей 063434247О
Сергей 063434247О
-
Rostik
- ALFA-Младенец
SergeyQV буду старатись
- Slaven_33
- ALFA-Шаман
- Автомобиль: Alfa Romeo 166
Бимба! Поздравляю. Если надумаешь обменять - маякуй. Тоже периодически засматриваюсь на GTV. 
- VQV
- ALFA-Старец
- Автомобиль: AR159
ну-ну... ))))Rostik wrote:Для прояснення ситуації постараюсь пояснити.
......
Завезти - забрати дитину зі школи,
поїхати до супермаркету за покупками,
Я смысл этой жизни вижу в том,
Чтоб не жалея ни души, ни тела,
Идти вперед, любить и делать дело,
Себя не оставляя на потом.
Чтоб не жалея ни души, ни тела,
Идти вперед, любить и делать дело,
Себя не оставляя на потом.
-
Rostik
- ALFA-Младенец
VQV я ітак вже заляканий, мені варто починати хвилюватись більше?
П.С. Василь Сорока казав вас слухати у всьому
П.С. Василь Сорока казав вас слухати у всьому
- dat32
- ALFA-Шаман
- Автомобиль: Alfa Romeo Giulietta
Рочу нужно будет слушаться,есть бортовик его,почитай на досуге
-
Rostik
- ALFA-Младенец
Обязательно почиьаю, спасибо.
-
t309
- ALFA-Куратор
- Автомобиль: 156 2.5
Вітаю! Про садік і супер поржав )))
Дякувати сюди ₦:4JgJEFjfj7YziUKXKFVS9gB9JjDeAncmR5 ฿:1C6gircuFWS6oE6ivUiHrxvafbjJQ3MbS5
Ніяких хабарів, відкатів, порушень законів та ПДР! https://www.youtube.com/channel/UCJIiqNIdrbPdNUrwKDUTtyA
Ніяких хабарів, відкатів, порушень законів та ПДР! https://www.youtube.com/channel/UCJIiqNIdrbPdNUrwKDUTtyA