Хочу встановити твінкам в ваз, може десь зустрічали теми коли приєднують кпп від фіата наприклад до альфівського твінкама? може якийсь фіатівський маховик підходить туди щоб реалізувати щепленння?
порадьте по мотору:
1.6 мотор в габаритах сильно менший 2.0?
між 1.8 і 2.0 є суттєва різниця, наприклад в обслуговуванні краще якийсь з конкретний брати бо на інший немає запчастин?
колектор під делорто для твінкамів дефіцит?
як реалізована система запалення, що треба щоб було на моторі щоб він працював і тілі ваза? достатньо тільки трампльора і катушки?чи там є ще якісь комутатори ітд?
цікавлять виключно карбові мотори, інжектор ставити не хочу.
Імплантація двигуна Альфи 75 в інородне тіло
Moderators: rahmanoff, koluchka, Nikita
-
ZTVR
- ALFA-Зародыш
- Автомобиль: zaz
- Romeoo
- ALFA-Куратор
- Автомобиль: Alfa Romeo 164
Re: Імплантація двигуна Альфи 75 в інородне тіло
Ищи на драйве ВАЗ 2102 там с твух литровым твинспарком есть, он тебе все разскажет.ZTVR wrote:Хочу встановити твінкам в ваз, може десь зустрічали теми коли приєднують кпп від фіата наприклад до альфівського твінкама? може якийсь фіатівський маховик підходить туди щоб реалізувати щепленння?
порадьте по мотору:
1.6 мотор в габаритах сильно менший 2.0?
між 1.8 і 2.0 є суттєва різниця, наприклад в обслуговуванні краще якийсь з конкретний брати бо на інший немає запчастин?
колектор під делорто для твінкамів дефіцит?
як реалізована система запалення, що треба щоб було на моторі щоб він працював і тілі ваза? достатньо тільки трампльора і катушки?чи там є ще якісь комутатори ітд?
цікавлять виключно карбові мотори, інжектор ставити не хочу.
У Alfa Romeo нет возраста - у нее есть состояние)