Зветься "Віза в Італію". "Приємний кацапський голос" (с) Лесь начитує російські слова чи речення, італійці перекладають...
Декілька людей просили цей диск, а я то в машині забуду, то часу немає, то просто забуду. Я до таких ситуацій, коли щось "не клеїться" ставлюсь просто - отже, час ще не дійшов, або воно і не потрібно. Як у армії: не спіши виконувати наказ, його можуть відмінити.
Так ось що я вам скажу, любі амічі - жоден лінгафонний курс не навчить мові! Так, можна вивчити на 35й раз прослуховування диску слова і деякі речення, можна блєснуть перед знайомими або дійсно не загубитись під час подорожі в Італію, але це не знання. Знання дасть тільки відвідування спеціальних курсів або автономне навчання із словниками, підручниками, оригінальною італійською художньою літературою ТА лінгафонними курсами. І ще потрібне велике, дуже велике бажання. В мене особисто на італійську зараз його немає. Щонайменше, це бажання це 0,01% того прагнення, що в мене було до англійської через "Бітлз" і 5% того, що було до німецької.
Так що якщо хочете вчитись італійської - не чекайте на мій диск
і не сподівайтесь на чудо лінгафонних курсів.
PS Пригадав КВК, де наче брали інтерв'ю у групи "На-на", яка рекламувала "Курс Ілони Давидовой":
- Скажите, чему вы научились, пройдя курс Илоны Давыдовой? Скажите что-то по-английски?
- Illonna Davidoffaaaa!
Десь так.