Тіпо ТІПА

Доказательства "крепости духа" на личном примере.

Moderators: rahmanoff, koluchka, egoist 25

GORGAN
Горган - Разрушітєль

Тіпо ТІПА

Post by GORGAN »

Нічо я ту не напишу аж такого.
Все дуже просто. Хронологія.(не плутати з хронометриков)
Їздив на "галанті" і розказував всім , жо машини справжні - то німецькі і японяцькі. Братєльник купив Ромеву трийціть трету. Я йому сказав же він рагуль. Він мені сказав, же сам такий. Я му не повірив. Але на всякий випадок почав шукати гальфу. Найшов сімдесєт пєту з 1, 8, але м сі не помістив до нев. Маленька, куорва спортивна була. Решти, жи м їм найшов - були вбиті. А туйка - ди - "тіпа" - хулєра, як нова. Пробіг в сто штирнайціть, сервісна книжка, і історія бувших ґаздів до пєтого коліна. В гінтернеті ми сказали, же платформа їднака зі сто піїсєт пєтков. Купив "тіпу".
Зразу зробивїм всьо жи тре було і не тре.Шпріцу давав їй аж по самУ блєху, аж пока ті скурві кольца не лєгли. Купив модні кам камси (разпрєдвали) за дохіра євро. Відвіз ралійному Стаховичу, би він мені їх поставив. Заодно замінєв кольца і всьо решта, жи тре було мінєти і не тре. Але мОтор ми файний сі получив... Йой, файний... Ну ясно... за ті гроші... Туйка курва, ми стало єсно, же тоті камкамси роблєт тілько тоді добре, коли файно їх припасувати до лєктронної схєми блоку айзанц команди (компутер) А ше тре моцну бензинову помпу, і фурсунки з дирков в пєть копійок. Курва. Знов дохіра еврів.
Вопшем в бойків всі шпєци хто в тому шарит - вже давно роблєт в Лондоні жипи для негритоських попуасів. Ніїдного м їм не найшов, би то фсьо зробив.
Тому спинив сі на тому:
- Вчіпив їм такі модні рісніці на люстра жи дає світло. Не знаю нахуйвономені - але бойки сказали же так модно. Так само, як модно мати таку файну сіту напоперед родіатора. Модну.
- Вчіпив їм пороги. Крутібля такі, крутіші курва, ніж пороги до мого обійстя. Дорогі курва, шей малювати тре було.
Вчіпив їм кузирьок на файну ридинаміку. Дорогий най го шляк трафит. Але шо? Шо?. Ніц! Москаль курва причіпив го так, ніби чіпляв собі гандоннахуй. Той ми сі відклеїв, відлетів, і полетів акурат фурі під кола, аж засвистів. Стоеврівнах. І то ше без роботи.
Я си так поміркував, шонугонах той тюніх. Тре шось зробити по людськи.
Такоїхуйні, як "помінєа шарову, поставив нові ричаги..." і шетамшодохірачого - навіть не пишу. Кому то тре? Ше би так за мнов пильнува на старості, як я пильную ту мАшину.
Тому пишу жо зробив по людськи:
- поставив камкамси і зробив файно мотор. То я вже вповідав.
- Зробив випенд з ніржавійки шістдесєтки, і глушак поставив "контра". Ой, не "контра, а "ультра". Але як дав їм вісім тисіч оборотів пару раз ажповідсєчку, то той новий резонатор від восьмої ауді вилетівнах через тамтой прямоток. Але то ніц. Тюніх, то тюніх.
-Купив си в Блейда моднєчі ковані диски. Дешевші від ОЗетів на штириста еврів, але такі самі (майже) легкі. Називаютсі "слік".
-Купив їм в Дрюки Джідая моцні диски гамульцьові, муровані рурки хамульцьові, спортивну тормозуху і колодки феродо. То є файна річ, бо тепер навіть на хандакапі мені гальма сі не перегрівали, хоть їм тиснув їх зо всьої сили.
- Маю ше розчепірки на перед і зад - Озет, чи які там. Але шем їх не встановив. Як поставлю, то повім, чи тото файно є, чи нє.
- Ну тай всьо. Хтів їм мотор розкочегарити до 190 конів на тих каткамсах, але бойки з Лондона ми вломили таку ціну еврів, же згадав си таку модну бойківську коломийку " я їй сказав, же за ті гроші, я можу виграти її, її сестру і братову, і фсю родину на селі". Тай хандакап показав, же ту дайБоже зі стопісєт конєми си дати раду...
-Думав, жо більше ніц не буду робив. Але почитав , як пуридний ґазда Андрійко Морелі зо сосідного села робит моцно свою нову трету бричку, то теперка мушу собі поставити --спружини "головохантер", і аморіки більштайни на перед і зад. Тоті файні аморіки, бо то їх німці мінєют в жидів на пиво.
Шем бим хтів поставити си ковш і файну гідравліку на ручнік ,аби мене моцно розвертало помежи тички на слаломі, але в тій хвилі нєвєм курва, чи тото подужаю.
І ше буду на зиму малював. Але то якшо тоту інфляцію курва мать, кури не поклюют.
Шо скажете? Скажете жи то є секс з фігатом? Ахуйтам. Во мій файний кулєга з сусідньої хати купив си гіталійську ланчу з турбінов і ланцом на всі штири кола. О той курва має тепер єблю!!! Після того взєв си якогось шляк трафит шмайсера Пе девідисєтого і бігає по лісі і кричид "де до хулєри ті цигани й..бані?!!! Би ї х шляк трафив!!!" Ше я мушу за ним літав...
Ну во так і будемо їздити на тому, аж поки шляк не трафит. :)
GORGANO TIPO :)
Nos
Альфа-Nos
Автомобиль: 164TS '95

Post by Nos »

:cry: :D
ты лучший :wink:
33->164->fieSTa. transaxle fan 8)
нуль пять нуль три пять шесть семь пять три четыре
Sunit
ALFA-Гуру
Автомобиль: Alfa Romeo 147 2.0 Selespeed

Post by Sunit »

Ромка, вельми звиняюсь, а де така трава в горах расте!?!??! :D :D :P
Великие умы ставят перед собой цели; остальные люди следуют своим желаниям, а у гения цели сродни с желаниями........
Умные стремятся владеть информацией, мудрые - результатом ее обработки...
Massimo145
ALFA-Шаман
Автомобиль: Volvo

Post by Massimo145 »

Вот кто Гадюкиным тексты писал!
М.и.т.я.й
ALFA-Гуру

Post by М.и.т.я.й »

:Bravo:
Чтоб в том же духе и продолжал!!! :)
AdrianoMarelli
ALFA-Гуру
Автомобиль: Fiat Cinquecento 1.1

Post by AdrianoMarelli »

Ромко - :good:

PS І хай тіко якась курва скаже, що не розуміє тієї мови! :evil: :evil: :evil:
Fiat Cinquecento 1.1 Sporting
Мобільний: нуль67 5нуль6 3п'ятьп'ять3
Owning an Alfa is a portal through which all petrolheads must pass. J.Clarkson
Sunit
ALFA-Гуру
Автомобиль: Alfa Romeo 147 2.0 Selespeed

Post by Sunit »

Знаеш, я коли читав то трошки піднапрягся, так як деякі обороти не с першого разу доходили до розуму :D :D
Великие умы ставят перед собой цели; остальные люди следуют своим желаниям, а у гения цели сродни с желаниями........
Умные стремятся владеть информацией, мудрые - результатом ее обработки...
AdrianoMarelli
ALFA-Гуру

Post by AdrianoMarelli »

Sunit wrote:Знаеш, я коли читав то трошки піднапрягся, так як деякі обороти не с першого разу доходили до розуму :D :D

Главное, что ты "превозмог в собі ..." (с) Подерев'янський
Fiat Cinquecento 1.1 Sporting
Мобільний: нуль67 5нуль6 3п'ятьп'ять3
Owning an Alfa is a portal through which all petrolheads must pass. J.Clarkson
Hunter
ALFA-Шаман
Автомобиль: Alfetta 1.6

Post by Hunter »

Подерло на клапті!!!!!!!!
Я так си давно не сміяв. :lol: :lol: :lol:
GORGAN
Горган - Разрушітєль

Post by GORGAN »

Всім здоров. Дай Боже! Най жиє ґуцулія.
Виміняв спружини на головохантерські. Гінтересно так. На кождій з них завертів більше ніж на тотих старих, але мАшина ми сіла так, жи сі бою, шо цеглу не пропустит на попід низ. До тотих файних спружин наставив всі штири Більштайна Б-6. Буква "Б" значит же дорогіБлять.
Мажина поїхала як по колєї. Як їдеш помалу - то така мягка, жи аж душа радіє, а як їдеш скоро або попадає десь на ями - то срака лізе надогори хребта.
Поїхавїм так на море - пантрував цілу дорогу же би не злапати асфальтового наросту попід кола. Пантрував, пантрува, аж в одеській області вловив їден. Але то шо - то ніц. Ну троха миску вгнув олійову, вгнув балку, відірвав якісь болти на якійсь подушці. Але шото для спортової мАшини то є ніц. Як вертавсі домів, то по одеській трасі ми вкурвив якийсь дітріх то я ше впердолив до 230 - летіла , аж си за нев курило. Тільки поліціянти курва пеняют мене всі і питают - шо то так гудит, шо то так гудит? Шо шо - не видиш - мАшина так гудитбля! В Хмельницькій области півось впала на балку - троха тарабанило, але ше їден дітріх хтів ми показати же його скурвий гольф - то є мАшина, бо там якийсь модний ТД стояв в моторі. Але не показав. Моя бритва трохи погримала, поскрипіла, погуділа - але на прямій того ганца взула так, же він в германії буде теперка шкодував за тиграми і пантерами.
Короче - поміняв балку, нарівняв олійову миску, зробив тоті подушки всі - машинка стала знов ляля. От тільки з таким кліренсом хєр його знає де на ній їздити тепер.
Nos
Альфа-Nos
Автомобиль: 164TS '95

Post by Nos »

:lol:
33->164->fieSTa. transaxle fan 8)
нуль пять нуль три пять шесть семь пять три четыре
GORGAN
Горган - Разрушітєль

Post by GORGAN »

Ага, ше забув сказати , шо тоті розчепірки ОМПі - піздєцякіхуйові.
Задня - бо просто не стає на мою тіпу - вона універсальна, але видко не дуже. А в передній дві дирки з чотирьох не співпвдають на кріплення. Італіянах! :twisted:
Nikita
ALFA-Гуру
Автомобиль: AR 75 3.0

Post by Nikita »

Випалюєш! :lol:
AdrianoMarelli
ALFA-Гуру

Post by AdrianoMarelli »

GORGAN wrote:Ага, ше забув сказати , шо тоті розчепірки ОМПі - піздєцякіхуйові.
Задня - бо просто не стає на мою тіпу - вона універсальна, але видко не дуже. А в передній дві дирки з чотирьох не співпвдають на кріплення. Італіянах! :twisted:

Ромко, може тобі не від Фіату їх привезли, а? ;)
GORGAN
Горган - Разрушітєль

Post by GORGAN »

Ну не міг же Дрюка Джідай привезти мені не від Фіату! Хоча , що стосується задньої - то так і є, бо та розчепірка при максимальному відкручуванні не дістає до стаканів. А в фіаті ззаді стакани взагалі відсутні, там підлога плоска, як степи на горі кіліманджаро))))). Тому та розчепірка туда ну ніяк не підійде, вона на гольфи, хонди і вісімки може стати, там де стакани є. А передня - по конфігурації - саме те, але одна дирка в стороні на 1 см! Майстер тюнінгіст сказав, що для ОМПі це нормально. :P
Post Reply

Return to “Бортовой журнал”