Хочу купити Alfa Romeo 166 , будь ласка допоможіть

Общечеловеческие беседы и все, что не касается Alfa Romeo

Moderators: rahmanoff, koluchka, Nos

Post Reply
alfoed
ALFA-Зародыш
Автомобиль: netu

Хочу купити Alfa Romeo 166 , будь ласка допоможіть

Post by alfoed »

Доброго вечера всім. Я зараз знаходжусь в Італії, працюю на роботі і складаю гроші на машину. До цього часу думав шо буду купляти машину дома( В Україні) та сьогодні прийшов друг і підкинув ідейку шоб взяти машину тут і дома собі на ній їздити,але не хочу розтаможувати бо планую десь через рік вертатись в Італію і їздити на тій машині. В мене є документи,я тут легально,прописка,права, все що треба!!!
Тепер питання :
Почав шукати які тут ціни на машини і дуже обрадувався,попалась ось така машина http://www.galleriauto.it/auto-usate-taranto/Alfa-Romeo-166-Benzina-22606.php для мене з дуже підходящою ціною,машина і вигляд теж сподобались, як ви думаєте чи це можлива така ціна,чи в чомусь розвод, я якшо вирішу купляти,то ясно шо буду всьо пробивати і питати,але зараз питаюсь у вас чи може таке бути.
Чи вигідно мені брати альфа-ромео для їзди в Україні? скільки вона бензину їсть по місту і на трасі? і чи не лишу колеса на наших ямах??? (Львівська область)
Колись на скілька я знаю якшо ти не розтаможував машину то кожних там пару днів тобі треба було пересікати границю,мені не дуже далеко так десь 3 години їзди,але полюбому напряг. Сьогодні почув шо зараз можна і раз в три місяці пересікати границю. чи це правда? якшо ні то який дають срок? скільки я можу їздити по україні не пересікаючи кордон???
Будь ласка, в мене залишилось дуже мало часу і потрібна ваша допомога,хто що знає напишіть!!!!
Post Reply

Return to “Жизнь во внешнем мире”