В звязку з чим можна начинати бортовичок й вспоминати як це було 
Moderators: rahmanoff, koluchka, egoist 25
В звязку з чим можна начинати бортовичок й вспоминати як це було 
)
, він таки повіривй пропустив.....
Машина получила Одобрямс від батька.

_Rus_ wrote:170грн штрафу за просрочку постановки....
Biker wrote:mail2 wrote:_Rus_ wrote:170грн штрафу за просрочку постановки....
развод)
небось выписали за эксплуатацию без соотв. документов))
полюбому развод. Я сколько не ставил машин на учет - все с просрочкой на полгода. И ничо, спокойно...

, після того як пішов дощь - так шліфує при найменшому перегибі педальки. Покатався серпантином - непогано, сильно не екстремалив - ще не знаю її граничних можливостей (думаю ці границі чи на ФЕО чи на Чайці дізнаватись - но то вже коли машинка до ума доведена буде). Не сподобалось - що кілька разів відчув легке сповзаня передка в повороті на завищенній швидкості входу - думаю це все за галімої резини. Приємне відчуття було, аж аж ажажаж - коли на прямому відрізку їхав 110, добавив до 130 - все змінилось - машина "вкопалась" в асфальт, руль поважчав (гідравліка знята), реакція на дорогу виросла-покращилась, так ніби я миттєво пересів з седана спокійно урчащого альфовським басом в спортивний болід
Хоча їдучи до 110 здивовувався поначалу як я невзначай об"їзжаю вирізанні дири на асфальті

, даже щоб рушти потрібно 2 раза вижати сцепу - інакше не включиш. Но нічого - завтра забіраю Дзигу на Київ, завезу до Колі з рембази, подивимся. Да й тама можливостей й часу більше буде 
_Rus_ wrote:Не сподобалось - що кілька разів відчув легке сповзаня передка в повороті на завищенній швидкості входу - думаю це все за галімої резини.
Моя колишня і на суперсліку TAGANKA не сповзала передком.AdrianoMarelli wrote:_Rus_ wrote:Не сподобалось - що кілька разів відчув легке сповзаня передка в повороті на завищенній швидкості входу - думаю це все за галімої резини.
Хех, це те саме, через що я на Сунітовій машині пропахав бортика із коліс на зльоті. Сходження і "кастор" спочатку, потім ну гуму будеш грішити...Моя колишня і на суперсліку TAGANKA не сповзала передком.
хотя после развала рулежка конечно кординально поменялась, а после замены шаровых...которых как оказалось ваще не было,то ваще капец 
_Rus_ wrote:Суніт каже що можна прибором через свічний проем загляянути

pilot wrote:Термостат поменял?
Кстати, советую перед летом промыть радиатор, и поменять ОЖ._Rus_ wrote:Суніт каже що можна прибором через свічний проем загляянути
Суніт ще не таке скаже
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests