Хочу альфу... підкажіть...

Объявления о покупке и продаже автомобилей

Moderators: rahmanoff, fedya, koluchka

Сергій
ALFA-Зародыш
Автомобиль: таврія

Хочу альфу... підкажіть...

Post by Сергій »

всім привіт... я є власником авта, яке по своїй оригінальності на мою думку, має щось спільне із альфами... в мене сітроен ВХ... невеличка передісторія, купив його 2,5 роки назад не на ходу... повністю розібрав все, викінув гідравліку і поставив стойки від 9-ки... поварив, обробив кузов. шумоізоляція і т.д. перебрав сам мотора і коробку, відновив салон... зараз катаюся своїм сітроеном, але душа прагне змін))) от і закинув на продажу. точніше на обмін... і тут мені запропонували альфу 33 з 1.4 мотором 88-го року... ще вживу не дивився на ню, але авто вже подобається... ось зсилочка http://auto.ria.ua/auto_alfaromeo_4091504.html ... підкажіть, порадьте і т.д. що собою представляє цей мотор 1.4??? який він в експлуатаці, обслуговувані. ремонті?? які там є підводні камні??? буду вдячний за будь-яку інформацію... :oops:
AdrianoMarelli
ALFA-Гуру
Автомобиль: Fiat Cinquecento 1.1

Re: Хочу альфу... підкажіть...

Post by AdrianoMarelli »

Хех, сам ледь не купив Сітройон як першу авто - саме ВХ хотів.

Я ще не маю справи із "боксерами" в експлуатації, бо мій проект на базі родича 33ї поки що загнувся через людський фактор. Але особливих мінусів в принципі немає. Кажуть, що 1.5 трохи краще, бо на нього більше є ремонтних розмірів поршнів, кілець, вкладишів. Але в принципі знайти інший мотор поки що не завелика проблема. Двокарбюраторний має їхати файно - колись я дуже здивувався як ті 1351 см3 із трьома дорослими на борту набирає швидкість. Дивись на силові елементи - лонжерони спереду, пороги. район задніх "стаканів" стійок. Чим менше витратиш на реставрацію кузову - тим краще для гаманця і самопочуття :)
Fiat Cinquecento 1.1 Sporting
Мобільний: нуль67 5нуль6 3п'ятьп'ять3
Owning an Alfa is a portal through which all petrolheads must pass. J.Clarkson
Shurik
ALFA-Мужчина
Автомобиль: BMW 335

Post by Shurik »

Если есть возможность смотри 907 кузов, там металл получше будет. Как и у всех машин в 33 есть свои нюансы, нельзя бить поддон, передние стойки стоят денег, на холодную лучше не давать под хвост.
Бесплатные промокоды в интернет-магазины России. www.promoskidki.ru
Сергій
ALFA-Зародыш

Post by Сергій »

ну по кузову зрозуміло... поварити не проблема... мене найбільше цікавить питання надійності даного мотору... і взагалі 1.4 мотор який саме там??? 2-х карберний??? бо я в альфах ще чайник :oops: як із запчастинами до цього мотору??? які найбільші проблеми із цими моторами???
Romeoo
ALFA-Куратор
Автомобиль: Alfa Romeo 164

Post by Romeoo »

"поварити не проблема..." согласен ну все же как в норме так приятно же ?
У Alfa Romeo нет возраста - у нее есть состояние)
Nikita
ALFA-Гуру
Автомобиль: AR 75 3.0

Post by Nikita »

Помнится, смотрел 33 1.3S 2-карбовую. Ехала очень даже неплохо, но если действительно хочется интересного, то надо смотреть в сторону 1.7, ИМХО
Slaven_33
ALFA-Шаман
Автомобиль: Alfa Romeo 166

Post by Slaven_33 »

Nikita wrote:но если действительно хочется интересного, то надо смотреть в сторону 1.7, ИМХО

+1. :)
Shurik
ALFA-Мужчина
Автомобиль: BMW 335

Post by Shurik »

Я же выше тебе писал, поддон и на холодную не давить. На все моторы при желании можно найти все что нужно.
Бесплатные промокоды в интернет-магазины России. www.promoskidki.ru
Сергій
ALFA-Зародыш

Post by Сергій »

tilkusho govoruv iz vlasnukom toi alfu...kazhe,sho motor minyanui,ale des rik ne zavoduv...ya tak dymayu,sho iogo zrazy ne bazhano zavodutu...yak todi perevirutu motora...
Nikita
ALFA-Гуру
Автомобиль: AR 75 3.0

Post by Nikita »

Сергій wrote:tilkusho govoruv iz vlasnukom toi alfu...kazhe,sho motor minyanui,ale des rik ne zavoduv...ya tak dymayu,sho iogo zrazy ne bazhano zavodutu...yak todi perevirutu motora...

Я б відмовився від такого варіанту, вважай що двигуна там нема :D
mail2
ALFA-Мужчина
Автомобиль: Alfa

Post by mail2 »

Nikita wrote:
Сергій wrote:tilkusho govoruv iz vlasnukom toi alfu...kazhe,sho motor minyanui,ale des rik ne zavoduv...ya tak dymayu,sho iogo zrazy ne bazhano zavodutu...yak todi perevirutu motora...

Я б відмовився від такого варіанту, вважай що двигуна там нема :D

+1
http://bazay.blogspot.com/
Massimo145
ALFA-Шаман
Автомобиль: Volvo

Post by Massimo145 »

Я себе когда то после девятки чуть не купил 33 4х4 универсал 1.5 но состояние и уровень колхоза меня отпунгули :)
Помню как сейчас :) Просили за нее 1500 я после теста сказал 1000, хозин не продал, в итоге через 4 месяца он е епродал за 600 баксов :)
morik
ALFA-Старец
Автомобиль: 33

Post by morik »

на сколько я знаю , но могу ошибаться, 1.4 с компенсаторами а там стоят крышки под регулировку клапанов тоисть вывод там 1.3 1.5 1.7 но ни как не 1.4
Вованчик
ALFA-Гуру
Автомобиль: 75

Post by Вованчик »

Сергій wrote:всім привіт... я є власником авта, яке по своїй оригінальності на мою думку, має щось спільне із альфами... в мене сітроен ВХ... невеличка передісторія, купив його 2,5 роки назад не на ходу... повністю розібрав все, викінув гідравліку і поставив стойки від 9-ки... поварив, обробив кузов. шумоізоляція і т.д. перебрав сам мотора і коробку, відновив салон... зараз катаюся своїм сітроеном, але душа прагне змін))) от і закинув на продажу. точніше на обмін... і тут мені запропонували альфу 33 з 1.4 мотором 88-го року... ще вживу не дивився на ню, але авто вже подобається... ось зсилочка http://auto.ria.ua/auto_alfaromeo_4091504.html ... підкажіть, порадьте і т.д. що собою представляє цей мотор 1.4??? який він в експлуатаці, обслуговувані. ремонті?? які там є підводні камні??? буду вдячний за будь-яку інформацію... :oops:
Покажи фото сітроена! Я теж хочу змінити щось в своєму житті, чому б не змінити авто!
Ніколи не сперечайся з дурнем - спочатку він опустить тебе до свого рівня, а потім задавить досвідом!
Вованчик
ALFA-Гуру
Автомобиль: 75

Post by Вованчик »

Ты где?
Ніколи не сперечайся з дурнем - спочатку він опустить тебе до свого рівня, а потім задавить досвідом!
Post Reply

Return to “Покупака / продавака авто”